Corina Chiriac a declarat recent că în trecut nu avut mereu momente frumoase și că ea cunoaște foarte bine ce înseamnă depresia. Vedetei îi era frică să iasă din casă deoarece nu voia să fie văzută de nimeni din cauza faptului că se simțea grasă.


Artista a vorbit dechis pentru "Jurnalul national" despre faptul că a avut o perioadă în care nu era contactată pentru concerte, în care nu își dorea nimeni să colaboreze cu ea și că îi era teamă să iasă din casă deoarece luase în greutate. Și-a deschis sufletul și a mărturisit că nu a vrut să se sinucidă deoarece ea crede în viața veșnică.

„Oricine poate trece prin momente din astea nenorocite de depresie când ajungi la fundul sacului. Eu ştiu exact ce înseamnă depresia, pentru că am trecut prin opt ani de depresie. Eram tot Corina Chiriac, aveam aceeaşi voce şi nu mă căuta nimeni”, a declarat vedeta.

fffff.jpg

Corina Chiriac, Depresie, Artist
Corina Chiriac a fost în depresie timp de 8 ani
Foto: Facebook

Cu toate acestea, vedeta nu a rămas singură niciodată și a avut o rudă alături de ea și pe animalul său de companie.

„Am avut noroc cu o verişoară şi cu câinele meu, dar am stat şapte ani în casă, aveam 98 kg, nu voiam să mă văd cu nimeni, pentru că nu aveam ce să povestesc, îmi era ruşine de cât eram de grasă, am avut noroc cu un preot care m-a salvat. Nu voiam să mă sinucid, pentru că eu cred în viaţa veşnică şi ştiu că nu există final şi acolo suportăm consecinţele”, a afirmat Corina Chiriac.

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: