De ani de zile încearcă Iulia Vântur să ascundă relația cu Salman Khan, însă nu i-a prea ieșit. Vedeta noastră a fost surprinsă de nenumărate ori alături de iubitul indian, însă niciodată apropierea dintre cei doi nu a fost atât de evidentă ca acum.


Iulia s-a mai relaxat în preajma lui Salman, iar atunci când are impresia că nu există camerele paparazzilor  în zonă, își permite să-i arate mici semne de afecțiune. Recent, cei doi au fost surprinși cu camera ascunsă în timp ce se îmbrățișau pe un iaht în Maldive.

Iulia Vântur și Salman Khan au fost surprinși cu camera ascunsă în timp ce se îmbrățișau.

Imaginile cu cei doi au fost publicate pe Instagram de utilizatorul cu numele COOLCHITRA, pagina unei reviste online cu informații din Bollywood. Fotografiile au apărut în urmă cu patru zile. O altă poză cu apropierea dintre cei doi a fost publicată și pe contul utilizatorului Sallufans27, un fan club al actorului indian.

salman_khan_iulia_vantur.jpg

salman khan iulia vantur
Salman Khan și Iulia Vântur a fost surprinși împreună cu camera ascunsă
foto: Instagram

 

Fanii au reacționat pozitiv la vederea ipostazelor în care au fost surprinși Iulia și Salman. „Cel mai bun cuplu!, „Oh Doamne, Salman, Iulia! Sunt fericit!”, „Fantastic!”, au fost câteva din comentariile lăsate în dreptul fotografiilor. 

iulia_vantur_salman_khan.jpg

iulia vantur salman khan
Iulia și Salman au arătat semne de afecțiune în public
foto: Instagram
Loading...