Problemele se țin lanț după Laurette. Vedeta a publicat un mesaj pe Facebook în care a mărturisit că răbdarea a ajutat-o să ajungă până în acest punct. Aceasta a declarat că s-a resemnat și că acum se simte mai puternică.


Laurette este măcinată încă de toate problemele și evenimentele neplăcute prin care a trecut. Aceasta a publicat un mesaj pe contul ei personal de Facebook în care recunoaște că fără ajutorul divin, ea nu ar fi fost omul care este astăzi.

"Nu putem prezice întotdeauna ce se poate întâmpla cu noi, dar putem face față oricărei situații. În astfel de momente încetez să mă mai jelui și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru toate lucrurile bune pe care le-a făcut pentru mine, iar toate dificultățile, dintr-o dată, nu mai par atât de semnificative. Întotdeauna adopt o atitudine pozitivă față de tot și alung gândurile rele, indiferent de problemele apărute în viața .
Toate neplăcerile doar te întăresc.
Dumnezeu îți trimite dificultăți în viață, pentru a te face mai puternic, pentru a te face să crezi și să fii persistent, dar doar dacă îi permiți. Toate suferințele din viață au un scop.
Amintește-ți, planurile Domnului sunt îndreptate să aducă doar beneficii
Planurile lui Dumnezeu sunt întotdeauna diferite decât cele pe care le-am planificat, dar întotdeauna ne conduc spre ceva mai bun. Trebuie să ai răbdare, învață să aștepți în loc să plănuiești ceva pentru propriul drum.
Dumnezeu nu te va părăsi niciodată", a scris vedeta. 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: