Cel mai recent episod al emisiunii „Insula Iubirii” s-a lăsat cu scene interzise minorilor! Telespectatorii au avut parte de scene fierbinți. Gia i-a dansat lui Adrian în poală, iar momentul a părut scos din filmele XXX.


Serile din Thailanda au devenit și mai fierbinți la „Insula Iubirii”! Relația dintre Gia și Adrian a ajuns la un nou nivel și se pare că ea îl place foarte tare. Ea a făcut un show incendiar, iar concurenta a început să fie din ce în ce mai deschisă în fața ispitei și să îi povestească multe secrete. Gia i-a spus că își dorește să devină indepdendentă și să iasă din rutina zilnică. Evident, comportamentul ei vine ca răspuns la imaginile care i-au fost prezentate de către producătorii emisiunii de la Antena 1. Gia a primit dovezi că partenerul ei, Bogdan, a căzut în ispită. Deși îi era frică de perioada post-despărțire, Gia pare că s-a îndrăgostit de ispita Adrian.

Și Mircea a fost pus în dificultate de dansul partenerei lui și i-a spus glumind: „Ce-o să faci acum dacă învie pitonul?”.

„Ești foarte sexy! Îți stă foarte bine”

gia_si_adrian.jpg

Gia și Adrian
Adrian a avut parte de un dans sexy în poală
Foto: captură Antena 1

„Îmi place cum se vede, recunosc. Ești foarte sexy, îți stă foarte bine! I-a spus Adrian Giei. 

„Și mie îmi place”, a spus concurenta.

„Vezi? Ar trebui să porți tocuri mai des. Ce mișto îți stă cu negru și cu roșu! E blană. Își scoate ochii în evidență și ai ochii superbi”, i-a mai spus ispita. Adrian este convins acum că Gia vrea să înceapă o relație cu el.

 

Citește și

Nou cuplu la «Insula Iubirii»! Concurentul a șocat deja echipa de filmare cu comportamentul său

Cine este primul concurent care părăseşte «Insula Iubirii»

 

 

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: