Monica Anghel e din nou mătuşă! Fratele ei, Alexandru, a devenit tătic pentru a treia oară. Cântăreaţa şi fratele ei fac echipă în cel de-al 14-lea sezon al show-ului "Te cunosc de undeva", ce va fi difuzat din această toamnă la Antena 1.


Alexandru Anghel este în culmea fericirii. De curând, soția sa, Raluca, a adus pe lume cea de-a treia fetiță a cuplului, motiv de sărbătoare mare în familia cântăreţei Monica Anghel.

alex_4.jpg

alex anghel frate monica anghel
Alexandru Anghel, topit după fetiţa lui nou-născută
Foto: arhivă personală

“Cel de-al treilea copil al nostru, Hrisa Monica Valentina, s-a născut în zi de sărbătoare, în a doua zi de Rusalii, în Lunea Sfântului Duh, pe 17 iunie. La cât de mică și fragilă este, recunosc că o las momentan doar pe Raluca să o spele, să o schimbe, dar sunt tot mai responsabil, învăț și, la al patrulea copil, o să fiu expert!”, a povestit  Alex, zâmbind.

Cei doi părinţi au experienţă la capitolul bebeluşi. Ei mai au acasă două fetițe, Roa, care în luna noiembrie a acestui an va împlini 9 ani, și Maria, care în aceeași lună va face 5 ani.

alex_5.jpg

alexandru anghel copii
Fratele Monicăi Anghel şi soţia lui raluca mai au două fetiţe
Foto: arhivă personală

Pentru fiicele sale, Alex Anghel se consideră un tată minunat. “Îmi place să petrec cât mai mult timp în sânul familiei, ne iubim, ne jucăm, cântăm, colorăm, ne batem cu apă, facem sport, inventăm povești, facem diverse concursuri...”, a mai spus concurentul de la "Te cunosc de undeva!".

Cine sunt concurenţii de la "Te cunosc de undeva"

În cel de-al 14-lea sezon, pe scena de la Te cunosc de undeva! vor urca patru perechi de artiști -  Alexandru și Monica Anghel, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Șerban Copoț și Cezar Ouatu, Ada și Cornel Palade - pe când ceilalți patru - Bella Santiago, Sorana Darclee Mohamad, Diana Matei și Grigore Gherman - vor evolua individual în fața juraților Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan. Care sunt primele lor transformări, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, în curând, în cel mai nou sezon Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

 

Citeşte şi:

 

Monica Anghel și fratele ei au slăbit amândoi și fac echipă la "Te cunosc de undeva"

Monica Anghel: «Fiul meu vrea să se îmbrace elegant, ca tatăl lui»

 

Loading...