Cel de-al 14-lea sezon al show-ului "Te cunosc de undeva", prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, va reveni la Antena 1, iar filmările sunt în toi. De data aceasta, în premieră, cei 12 concurenți vor intra în concurs astfel: 8 vor urca pe scenă împărțiți în 4 perechi, iar ceilalți 4 vor evolua solo. Premiul pus în joc e de 15.000 de euro.


Printre concurenţi se numără şi îndrăgita solistă Monica Anghel (48 de ani) care a slăbit foarte mult în ultima vreme. Solista a primit oferta de a participa la show cu fratele ei, Alexandru (35 de ani), și el tot mai slab, pasionat de motoare, are o trupă şi e pictor. Frații Anghel au o relaţie foarte bună şi asta se va vedea şi pe micile ecrane din toamnă. În plus, în ultimele zile Alexandru a slăbit șapte kilograme în trei săptămâni şi vrea să mai dea jos încă cinci.

alexandru_anghel.jpg

alexandru anghel
Alexandru Anghel a slăbit și acum este un pachet de mușchi
foto: arhiva personala

“Sunt fericită că am ajuns la cel de-al 14-lea sezon și că, iată, datorită acestui lucru, «Te cunosc de undeva» este unul dintre cele mai longevive show-uri de televiziune. Mă bucur, de asemenea, foarte mult că în acest sezon vor intra în joc mai multe cupluri, și nu doar unul cum s-a întâmplat până acum, dar și că vom avea în scenă concurenți foarte buni și haioși”, spune Andreea Bălan, jurata care notează coregrafia. Din juriu mai fac parte Ozana Barabancea, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Citește și:

O mai recunoşti? Monica Anghel a dat jos 30 kg în doar zece luni

Cu ce problemă s-a ales Monica Anghel după ce a slăbit 30 de kilograme

 

 

Loading...