Fac parte din categoria femeilor cu vârsta 40 plus, când Mama Natura nu mai ţine atât de mult cu tine, iar medicul estetician are un rol important. Monica Bârlădeanu, Dana Săvuică, Cristina Spătar şi Carmen Negoiţă sunt câteva dintre vedetele care, în pandemie, au apelat la artificii de înfrumuseţare pentru a-şi păstra chipurile tinere, fără urme de riduri.


Monica  Bârlădeanu (41 de ani) a intrat în cabinetul specialistului încă din 2016. Renert Gad i-a făcut o perioadă tratamente injectabile care au ajutat-o să îşi păstreze chipul ferm, iar, de curând, actriţa a apelat la celebrul medic Radu Ionescu, care i-a injectat botox, la preţul de 400 de euro. Oficial, pentru o cauză medicală, şi anume bruxismul sau scrâşnitul dinţilor, însă botoxul este o substanţă care te ajută să ştergi şi ridurile de pe chip.

saviuica_1.jpg

Dana Săvuică (50 de ani) face tratament cu particule de diamant. Preţ: 400 de euro

Cât o priveşte pe Dana Săvuică, aceasta a împlinit 50 de ani, astfel că e foarte atentă la look. În pandemie, a apelat la serviciile medicului Anca Cobzariu, care i-a făcut tratamente cu particule din diamant, pentru cicatricile postacneice şi stimularea colagenului. Este o procedură care a scăpat-o pe Dana de riduri, pete şi urmele lăsate de acnee.

Au grijă de frumuseţe şi-n pandemie

Şi Carmen Negoiţă (40 de ani) a recunoscut că merge la medicul estetician Morad Iancu, pentru a avea un chip ca la 20 de ani.

negoita_77_1.jpg

Carmen Negoiţă (40 de ani) şi-a mărit buzele. Preţ: 300 de euro

Şi-a volumizat buzele, la preţuri cuprinse între 300 şi 500 de euro, şi-a conturat linia mandibulei, pentru un aspect mai tineresc şi şi-a şters şi micile riduri de pe frunte. Arată foarte bine şi are un chip de puştoaică. Nici solista Cristina Spătar (48 de ani) nu s-a lăsat mai prejos, ea alegând o nouă intervenţie estetică pentru remodelarea şi alungirea feţei. ”Slimming face” are rolul de a remodela linia mandibulară şi de a obţine un aspect al feţei mai sculptat, mai alungit. Pentru această nouă procedură solistă a apelat la o clinică unde manager este Mădălina Brînduşescu. Ea ne-a povestit despre acest procedeu.

cristina_spatar_1.jpg

Cristina Spătar (48 de ani) a apelat la o tehnică de alungire a feţei. Preţ: 500 de euro

”Slimming face nu e o procedură grea şi chirurgicală, din contra, se realizează foarte uşor prin introducerea unor fire resorbabile. Se foloseşte o cremă anestezică, procedura fiind extrem de rapidă, aproximativ 30 de minute. Această procedură se poate efectua în orice perioadă a anului. Rezultatele încep să se cunoască după 10-14 zile. Pentru conturarea feţei, tehnicile sunt personalizate”. O astfel de intervenţie costă 500 de euro. Cristina a povestit că e extrem de mulţumită de rezultat. ”Mi-am făcut această intervenţie pentru subţierea feţei şi înfrumuseţarea ei. Intervenţiile estetice sunt la mare căutare pentru femeile care îşi doresc o schimbare, astfel este foarte important că ele să aleagă o clinică sigură. Am văzut atâtea vedete care au abordat această tehnică de înfrumuseţare şi am vrut să o încerc şi eu”.  

 

 
 
Loading...