Actriţa Monica Bârlădeanu (40 de ani) din „Lost” şi „Nip/Tuck” se va alătura, de mâine, distribuţiei serialului „Vlad” (PRO TV), unde o va interpreta pe Carla Dumitrache, un personaj fierbinte.


Ea se infiltrează în familia Elizei (rol interpretat de Olimpia Melinte) şi a lui Ştefan (Andrei Aradits). Carla e o femeie frumoasă şi extrem de atractivă, calităţi pe care mizează pentru a destrăma casnicia familiei Dragomir. Deşi e o femeie irezistibilă, Ştefan nu e atât de uşor de cucerit, cu atât mai mult cu cât îşi iubeşte soţia aproape obsesiv.

Totuşi acest lucru se va întâmpla, la insistenţele frumoasei brunete, care afişează un decolteu de infarct: “Serialul «Vlad» a fost o experienţă, şi pentru noi, şi pe platourile de filmare, şi în spatele camerelor, absolut fabuloasă, pentru că ne-am unit foarte frumos, am găsit foarte mulţi oameni cu care ne potrivim, pur şi simplu. Vlad, ştiind setul de abilităţi de care dispun, mă antamează într-o misiune foarte delicată, care la un moment dat devine complicată. Sunt o armă pe care Vlad o foloseşte, dar o armă cu mustrări de conştiinţă la un moment dat. Eu sunt şahul la rege, sunt atac la regină, fac tot felul de lucruri. Sunt falanga finală care ajută să se întâmple nişte lucruri”, spune Monica Bârlădeanu despre rolul ei. 

 

 
 
Loading...