Aurelian Temișan, Monica Davidescu și fiica lor, Dora, au postat  ieri pe rețetele sociale un tablou de familie: o poză în costumele tradiționale românești, numai bună de 1 Decembrie.


Mesajul a fost unul de “La mulți ani!” pentru sărbătoriții zilei de Sfântul Andrei, cu trimitere însă și la sărbătoarea națională de azi, 1 Decembrie.

“La mulți ani! Astăzi cu ocazia sărbătoririi Sfântului Andrei, ocrotitorul României, vă dorim multă sănătate, iubire, bucurie și împlinire! Să fiți sănătoși! Mulțumesc Luiza Willems pentru superbele ii, perfecte pentru sărbătoarea națională a românilor, 1 Decembrie”, a fost mesajul postat de actrița Monica Davidescu, în ajun de 1 Decembrie.

Și pentru că poza e una de colecție, internauții le-au transmis numai vorbe frumoase și felicitări pentru că au descoperit rețeta succesului și a longevității în cuplu.

În această perioadă a pandemiei de Coronavirus, în care artiștii au fost destul de afectați, Temișan și Davidescu s-au susținut reciproc.

Monica a încercat să susțină spectacolele de teatru adaptate noilor condiții, în timp ce Aurelian a făcut în continuare furori din postura de jurat al emisiunii “Te cunosc de undeva”.    

 
 
Loading...