Proaspăta mămică Monica Iagăr nu pierde nicio ocazie da a mulţumi divinităţii pentru darul pe care îl aştepta de mai mult timp, micuţul Efrem. Fosta mare campioană la săritura în înălţime a născut la finele lunii august un băieţel perfect sănătos care a fost conceput după multe rugăciuni şi o procedură de fertilizare in vitro. Şi vacanţa în care se află de câteva zile are tot o semnificaţie spirituală, pe care fosta atletă nu a ales-o întâmplător.


Monica Iagăr (46 de ani) şi partenerul ei de viaţă Cristi Neacşu se află de câteva zile într-o vacanţă de suflet împreună cu avocata Ionela Vasile şi soţul ei, Petre, cei care le sunt naşii de cununie şi părinţi spirituali ai micuţului Efrem. Pe cele două cupluri le leagă o relaţie strânsă, fiind prieteni de 12 ani şi un exemplu de familii unite, care au trecut împreună prin bune şi rele.

monica_si_ionela_familii.jpg

monica iagar cristi neacsu ionela vasile copii
Pe cele două le leagă o prietenie veche de 12 ani
Foto: arhivă personală

Împreună cu copiii, toţi se află în Grecia şi au făcut o oprire la Mănăstirea Sfântului Efrem Cel Nou din Nea Makri. Aici, proaspăta mămică s-a recules, s-a închinat şi a mulţumit pentru că are un bebeluş frumos şi sănătos, iar viaţa ei a intrat pe făgaşul normal după o perioadă de tumult.  

monica_iagar_ionela_vasile_grecia.jpg

monica iagar ionela vasile
Monica Iagăr cu soţul şi bebeluşul, împreună cu naşii lor Ionela şi Petre Vasile
Foto: arhivă personală

“Efrem ( n.r. bebeluşul Monicăi Iagăr, botezat la 26 octombrie) și familia lui binecuvântă cu nașii Petre și Ionela Vasile au venit să mulţumească pentru pruncul lor Efrem !”, a notat atleta în dreptul unei imagini din curtea lăcaşului sfânt.  

Monica Iagăr se iubește de patru ani cu Cristi Neacșu

De mai bine de patru ani Monica Iagăr și-a regăsit fericirea și liniștea sufletească alături de Cristi Neacșu, fost campion la judo. Cei doi își doreau foarte mult să devină părinți de băiat. „Ne doream un băiețel și Dumnezeu ne-a dat ceea ce ne-am dorit. Credința în EL ne-a făcut să ne dorim să devenim părinți”, declara ea într-un interviu.

Monica a apelat la fertilizarea in vitro și, până să rămână însărcinată cu Efrem, a trecut prin experiența dureroasă a pierderii unei sarcini.

„Pierderea unei sarcini este dureroasă, dar nu m-a împiedicat să merg mai departe. Această experiență te face puternică și mai aprigă. Am căutat soluții în stânga și în dreapta până când cineva mi-a dat soluția pe care eu o așteptam. Și aș vrea să îi mulțumesc medicului Băluță Mar lena, care m-a încurajat și care a fost alături de mine tot timpul. Cred că s-a înțeles deja că această sarcină este prin fertilizare in vitro, și acest lucru nu se poate fără un medic care să fie implicat. Asta a făcut doamna doctor, s-a implicat și a reușit”, a mai declarat ea.

 

Citeşte şi:

 

Monica Iagăr şi-a scos iubitul judoka la o bere

Monica Iagăr se iubeşte cu un judoka

 

 
 
Loading...