Despărțirea lui Gheorghe Turda de iubita lui, Lucia Lazăr, mama Alinei Pușcaș, după cinci ani de iubire, a căzut ca un trăsnet pentru cei care îi credeau un cuplu exemplar. Nu însă și pentru apropiați, care știau că relația lor începuse să scârțâie.


Gheorghe Turda (68 ani) a pus punct relației cu logodnica lui, Lucia Lazăr, mai tânără cu 14 ani decât el. Lucia îl însoțea peste tot, iar în august 2014, femeia i-a fost un adevărat sprijin şi chiar l-a salvat de la moarte, după ce acesta a suferit un atac cerebral, la Piteşti, înainte de a urca pe scenă. Povestea lor de dragoste s-a încheiat, într-un moment în care lumea se aștepta la o nuntă.

Însă, se pare că Lucia era o femeie geloasă și nu suporta ca interpretul de muzică populară să le arunce ocheade și altor femei. Mamei prezentatoarei de la Antena 1 i-au ajuns la urechi numeroase bârfe despre artist, care, ulteior s-au dovedit a fi adevărate. În plus, se pare că Alina nu l-a plăcut niciodată pe artist, iar la un moment dat i-a interzis să mai vorbească despre ea în interviuri. Mai mult, Gheorghe Turda nu a luat parte la botezul copilului Alinei Pușcaș, de la sfârșitul lunii mai, acesta nefiind pe lista invitaților.

Lucia a anunţat despărţirea

Amândoi au recunoscut ruptura. Prima a fost Lucia, care a postat pe Facebook un mesaj, unde a spus ce are pe suflet, iar cei care știu au citit printre rânduri.

”Vine o vreme când trebuie să pui punct și să o iei de la capăt... Nu poți știi sigur ce va fi mâine, dar cu siguranță, mai bine decât azi. Există momente când dai mult și primești foarte puțin, când întinzi mână să nu lași omul să moară, nu doar că nu-ți mulțumește, dar îți mai dă și peste mâna... sau ca să continui proverbul, nu te lasă să traiești.
În seara asta țineam să mă confesează d-voastră, prietenii mei virtuali, pentru că știu că-mi sunteți alături necondiționat. Simt o eliberare din ceva... care mă sufoca, ceva în care mă simțeam prinsă ca într-o capcană, ceva din care nu prea puteam ieși, ba de milă (uneori un defect, mila) ba, ce o să zică lumea? etc.
Dar, vine un moment, o clipă, în care se umple paharul, adică picătură aceea... și spui STOP! îți iei viata înapoi, și te bucuri din nou de lucruri mărunte, de culoarea unei flori, de zâmbetul unui copilaș sau jocul unui animăluț... bucurii mărunte care ți-au fost furate....
De azi înainte vă am pe d-voastră, familia în care m-am născut și pe Dumnezeu, care mă va ajuta, pentru ca îl iubesc. Mulțumesc tuturor celor care de-a lungul timpului mi-ați fost prieteni adevărați, sinceri, iubitori si sper ca și de acum înainte să fiți la fel. De azi sunt un om liber, uitasem ce înseamnă acest cuvânt...
Sigur, unii dintre d-voastră mi-ati scris pe privat, anumite lucruri, pe care, poate din drag pentru omul de lângă mine, poate din naivitate, am refuzat să le cred, care în timp s-au dovedit a fi reale, mă iertați că nu v-am crezut...”, a mărturisit Lucia Lazăr. 

 
 
Loading...