Actorul din „Lacrimi de iubire”, „Regina” şi „O grămadă de caramele” e cu ochii pe cântar mai ceva ca un manechin. Actorul a fost nevoit să slăbească sau să se îngraşe pentru diverse roluri în filme, însă în ultimul timp s-a ales şi cu o păcătoasă hernie de disc, care îl obligă să pună lacăt pe frigider.


În ultima vreme, Augustin Viziru (37 de ani) a acceptat numai proiectele care i-au plăcut şi care au fost şi remunerate pe măsură. Ofertele pentru emisiuni au fost la fel de dese precum cele pentru filme, aşa că îndrăgitul actor nu a şomat deloc. A continuat colaborarea cu Ruxandra Ion, pentru serialul „O grămadă de caramele”, şi a primit oferta din partea HBO de a juca în serialul „Umbre”. Regizorul Iura Luncaşu l-a distribuit în pelicula „Ghinionistul” şi tot cu el va lucra în următorul proiect, pentru care şi-a propus să îşi subţieze drastic silueta.

12-13-vedete-viziru-2.jpg

Iura Luncasu, Acasa TV, telenovele, cum sa renunti la fumat, terapii alternative fumat, acupunctura
Augustin Viziru, alături de Iura Luncaşu. Aici s-a îngrăşat pentru "Ghinionistul""

„Am făcut pariu cu regizorul Iura Luncaşu, că dacă nu slăbesc 8 kilograme în 15 zile, în următorul lui proiect voi juca gratis! Trag tare, mă pregătesc. Am avut 104 kilograme, am ajuns la 88, am slăbit 16, dar trebuie să mai slăbesc. Am nevoie de condiţie fizică pentru următorul rol, care va fi principal numai dacă slăbesc. Am jucat şi în serialul «Umbre» şi am mai avut şi alte oferte, însă dacă nu sunt atât de bine plătite cum aş vrea, nu le accept. Pentru că în lumea asta se mai iau şi ţepe, sunt destui care joacă aproape gratis sau fac compromisuri. Pot să vă spun că am făcut şi o hernie de disc de toată frumuseţea, mă chinui cu cura mea, încerc să mănânc numai sănătos”, ne-a povestit, în exclusivitate, Augustin Viziru.  

fb_img_1531215600213.jpg

Augustin Viziru a slăbit deja 16 kg

 

 
 
Loading...