Veste tristă pentru fanii emisiunii ”Visuri la cheie” de la PRO Tv. După patru sezoane în care a pus umărul la transformarea emisiunii într-unul dintre cele mai iubite show-uri de televiziune de la noi, Dragoș Bucur și-a luat rămas bun. Motivele par să fie de natură profesională.


Se pare că pe Dragoș Bucur îl așteaptă o nouă provocare profesională. Cel puțin așa a lăsat să se înțeleagă Dana Nălbaru, soția actorului. Chiar în primele zile ale noului an, Dana a anunțat pe contul personal de Facebook că se află în Amsterdam, unde Dragoș avea probe de costum și machiaj pentru un proiect care se va filma în februarie.

”Sunt la hotelul unde suntem cazați, în recepție. Astept să vină Dragos de la probele de costum și machiaj (luna care vine va filma aici și are câteva zile de repetiții) și recepția asta e un fel de hub mare, plin ochi cu oameni care lucrează sau studiază. E neconvențional locul și nu găsesc deloc în el atmosfera mult promovată a Amsterdamului. N-am mai fost aici. Până acum îmi place tot”, a scris Dana pe Facebook.

Dragoș Bucur a anunțat că va renunța la”Visuri la cheie”, cel mai lung proiect de televizune în care a fost implicat până acum. Actorul a lăsat să se înțeleagă că își dorește mai mult timp pentru el.

"Visuri la cheie este cel mai lung proiect de televiziune în care am fost implicat vreodată și îmi va rămâne întodeauna aproape de suflet. Le mulțumesc colegilor din echipă pentru tot ajutorul pe care mi l-au oferit, și mă refer în primul rând la oamenii lângă care am petrecut aproape un an, dacă pun cap la cap toate zilele de filmare din cele patru sezoane: regizorii, operatorii, sunetiștii, scenariștii, producătorii, costumierele, make-up artiștii, șoferii și, nu în ultimul rând, colegii arhitecți. Mi-a plăcut mult și sunt mândru că am făcut parte din echipa acestei emisiuni care mi-a deschis ochii asupra României adevărate, cu bune și cu rele, și m-a ajutat să îmi găsesc câțiva prieteni adevărați. Dar adevărul este că sunt în primul rând soț și tată, apoi actor, producător de cinema începător, puțin pedagog și abia apoi om de televiziune, și aș vrea să revin la această ierharhie în viața mea. Iar pentru cârcotașii care nu lipsesc niciodată din viața noastră: DA, Visuri la cheie chiar este pe bune!”, a declarat Dragoș Bucur.

dragos_bucur.jpg

dragos bucur
Dragoș Bucur, alături de Dana și de cei trei copii ai lor, de Crăciun
foto: arhivă personală

 

Actorul  este căsătorit cu Dana Nălbaru (40 de ani). cu care are trei copii. Ei şi-au mărit familia recent după ce au adoptat o fetiţă. 

 
 
Loading...