La 39 de ani, Ioana Tufaru este mulțumită cu viața ei. Are un copil pe care îl adoră, un bărbat care-i stă alături la bine și la greu, un acoperiș deasupra capului și un venit garantat pe viață. În ceea ce privește ultimul aspect, nu e vorba despre mulți bani, dar fiica Andei Călugăreanu nu vrea să renunțe la ei.


Ioana Tufaru și-a dorit să devină actriță ca mama sa, Anda Călugăreanu, însă norocul nu a fost de partea ei. După care a vrut să fie sufleor la teatru, dar nu a fost să fie. Cum nu a reușit să-și împlinească visurile, Ioana a hotărât să nu-și caute altceva de muncă.

“Eu am ajutor social pe viață, primesc pe lună câte 520 de lei și îmi este bine așa. Am înțeles că este o pensie pentru oamenii asistați social, pe talonul lunar scrie pensie socială, mai multe nu pot să zic. Nu mă gândesc să îmi caut de lucru. Dacă nu-mi place unde o să lucrez și rămân fără banii pe care îi primesc de la stat, ce mă fac? Nu vreau să mă angajez, eu nu am lucrat deloc până acum. Am înțeles că din ianuarie o să se facă pensia 640 de lei, lucru foarte bun”, a declarat Ioana Tufaru pentru Click!

Bugetul familiei Ioana Tufaru este rotunjit de Ionuț, iubitul Ioanei, care câștigă 1.450 de lei de la o firmă de salubrizare din București, dar și de alocația de 200 de lei a băiețelului lor de aproape doi ani.

loading...
Loading...