Liviu Vârciu și Anda Călin au revenit la sentimente mai bune, unele de dragoste chiar! În presă s-a tot vehiculat că cei doi s-au împăcat, iar apropiații cuplului au dezvăluit și care ar putea fi motivele din spatele acestei schimbări de decizie.


Se pare că Liviu a apreciat faptul că fosta lui iubită nu a mai primit pe nimeni în viața ei de la despărțirea de el, care a avut loc acum aproximativ un an, așa că actorul s-a gândit să mai dea o șansă relației lor, având în vedere că aceștia au împreună și o fetiță, pe nume Anastasia, care are nevoie de prezența ambilor părinți în viața ei. 

Liviu Vârciu s-a împăcat cu Anda Călin, mama fetiței lui 

La mai puțin de un an de la despărțire, Liviu Vârciu și Anda Călin formează din nou un cuplu. Vedeta de televiziune și-a primit fosta iubită înapoi, după ce ar fi supus-o unui test, susțin apropiații acestora. De când și-au spus adio de comun acord, Liviu Vârciu și Anda Călin nu s-au afișat cu alți parteneri și nu creat un scandal în jurul despărțirii lor, așa cum mai obișnuiesc vedetele autohtone, din varii motive. Cei doi s-au înțeles mereu bine în privința fetiței lor și au păstrat o relație amicală de dragul acesteia, însă nimic nu anunța o împăcare.

anda-calin-liviu-varciu-fetita.jpg

Liviu Vârciu și Anda Călin au împreună o fetiță
Foto Instagram

Se pare însă că dragostea învinge problemele conjugale în unele cazuri. Astfel că, zilele trecute a apărut și marea surpriză. Cei doi s-au afișat din nou împreună, iar Liviu le-a spus amicilor de fericita împăcare. „Sunt foarte bine. Suntem o familie. Ea e familia mea. Suntem bine, fata e bine, ea e bine. Ne înţelegem foarte bine. Fata trebuie să stea cu ambii părinţi”, a mărturisit Liviu Vârciu în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”. 

Ce s-a schimbat între cei doi? Conform unor apropiați, perioada de despărțire ar fi fost un test pentru Anda, tatăl copilului ei dorind să vadă dacă o leagă de el sentimente adevărate sau, văzându-se liberă, va pleca în căutarea unui nou partener celebru. Faptul că, vreme de aproape un an, tânăra nu și-a făcut un alt iubit l-ar fi convins că e făcută pentru el.

„Liviu este foarte gelos. Nu s-ar mai fi împăcat cu ea, dacă Anda ar fi avut pe altcineva între timp. Și chiar dacă ar fi făcut acest pas, i-ar fi reproșat tot timpul. Amândoi își iubesc însă foarte mult fetița și sunt atenți cu ea”, a mărturisit pentru Libertatea un apropiat de-al lui Vârciu. 
 

 

Loading...