Oana Roman a mărturisit că nu vrea să-și serbeze onomastica. Deși vedeta este prezentă la aproape fiecare eveniment monden, anul acesta a refuzat să-și organizeze o petrecere cu ocazia zilei onomastice.


Recent, Oana a mărturisit că a petrecut revelionul alături de mama, soțul și fiica, unde, Oana a purtat o rochie pe care a dat 50 lei. Puține perosane știu că pe ea o cheamă Ioana, în buletin, însă ea a ales să nu petreacă anul acesta deoarece nu a a vrut să organizeze nimic. Un alt motiv este și faptul că este răcită. 

"Pe mine mă cheamă Ioana. Eu nu mi-am dorit să petrec nicicum. Sunt şi eu răcită, mă chinui cu o răceală de două săptămâni, care nu mai îmi trece cu nimic. Tuşesc şi nu am nicio stare să fac nimic. Anul acesta nu am chef să organizez nimic, am zis că mă odihnesc şi stau cu ai mei acasă. Chiar nu mi-am dorit să fac nimic special anul ăsta", a declarat Oana Roman pentru Antena Stars.

oana-si-mioara-roman.jpg

Oana Roman și mama ei
Foto arhivă personală

Oana Roman și mama ei trec prin momente grele, decoarece Mioara Roman este somată să părăsească locuința pe motivul datoriilor pe care nu le-a achitat. Vedeta a publicat un mesaj pe o rețea de socializare, declarând că în 2017, Crăciunul a fost cel mai trist de până acum, în special pentru mama ei pentru că a primit scriasoarea în care afla că este somată, fix de Crăciun. 

De curând, Oana a fost prezentă la o emisiune tv și a mărturisit că problema mamei sale urmează să fie rezolvată în anul 2018. 

Oana Roman, alături de mama ei de Revelion : „A avut probleme. De Crăciun, a stat singură”

oana-si-mioara-roman.jpg

oana roman
Mioara Roman şi fiica ei, Oana
foto: arhiva personală

Oana Roman și-a dezvăluit sentimentele în cadrul emisiunii „Star Matinal”, de la Antena Stars, unde a fost invitată. Ea a dezvăluit că își dorește ca 2018 să fie la fel de bun ca anul care a trecut, dar și-a propus să acorde mai multă atenție familiei, îndeosebi mamei, care se confruntă cu unele probleme (Mioara Roman este executată silit după ce nu și-a plătit utilitățile în vila în care locuia).

„A fost un an bun, am două proiecte noi şi importante, am avut doar probleme de sănătate, dar a fost un an bun. Vreau un an la fel de bun ca asta care tocmai a trecut. Şi îmi mai doresc resurse să pot călători mai mult fiindcă în acest an am avut o singură vacanţă, în Turcia. De Revelion lucrez, o să vină şi mama cu mine, mergem la o petrecere în stil grecesc. După data de 4 ianuarie vrem să ajungem la munte. De Crăciun mama a stat singură, de Revelion nu vreau să stea tot singură, vreau să vină să petreacă cu noi. Mama a avut probleme, mai sunt încă lucruri de rezolvat, dar cred că în timp vom trece peste ele”, a mărturisit Oana Roman, în cadrul emisiunii.

Loading...