Chiar dacă soțul ei în continuare în închisoare, Valentina Pelinel nu putea lipsi de la nunta Teodorei Becali, fiica nașului de cununie al lui Borcea, care este, practic, parte din familie. Totuși, deși modelul care a devenit de curând din nou mămică a participat la petrecere și s-a distrat alături de invitați, la miezul nopții aceasta s-a făcut nevăzută de la petrecerea de nuntă. Iată motivul!


Valentina Pelinel a fost nevoită să se împartă între doi prieteni apropiați în ziua în care fiica lui Gigi Becali, Teodora, s-a căsătorit religios cu Theodor Mihai Mincu și a organizat o petrecere de nuntă la Palatul Snagov, la care au participat în jur de 700 de invitați. Soția lui Borcea a fost nelipsită de la marele eveniment, bineînțeles, având în vedere apropierea din soțul ei și patronul FCSB, însă la miezul nopții a fost nevoită să se sustragă din rândul petrecăreților, deoarece avea un lucru extrem de important de făcut!

Valentina Pelinel s-a dus cu tort și flori acasă la Nasrin, de ziua ei

Soția lui Borcea și-a surprins cea mai bună prietenă la 12 noaptea, atunci când ziua de 12 octombrie a devenit cea de 13 octombrie, data la care prezentataorea Star Matinal de Weekend de la Antena Stars, Nasrin Ameri, a împlinit 29 de ani. Pelinel a fugit de la petrecerea de nuntă direct acasă la Nasrin, încărcată cu flori și tort, pentru ziua specială a prietenei sale. 

valentina-pelinel-nasrin.jpg

Nasrin a împlinit 29 de ani!
Foto: Instagram

Valentina a publicat pe pagina personală de Instagram o fotografie sugestivă, în care apare alături de Nasrin într-o noapte în care aceasta se află în centrul atenției, fiind cea sărbătorită. „Azi este despre ea. La mulți ani, frumusețe!”, a scris Valentina Pelinel în dreptul imaginiiîn care apărea și tortul, din care fetele sigur au gustat imediat după poză. Surpriza a fost binevenită pentru Nasrin, având în vedere că aceasta și-a petrecut ulterior ziua la muncă, pe platoul de filmare al emisiunii pe care o moderează. 

nasrin-zi-de-nastere.jpg

Nasrin și-a serbat ziua de naștere și pe platoul de filmare al emisiunii sale
Foto: Instagram

„Vă mulţumesc tuturor, mă emoţionez pentru că nu este prima dată când îmi petrec ziua de naştere la televizor, la muncă şi să sţiţi că nu este o povară că muncesc astăzi, ba chiar sunt foarte fericită pentru că ar fi fost plictisitor să stau în pijamale! Îi pup pe toţi prietenii mei, şi reali, şi virtuali, dar şi pe toţi cei de acasă care ne urmăresc”, a spus Nasrin de ziua ei, după ce a primit tort și flori și din partea echipei sale. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Loading...