Luni, 9 noiembrie, agresoarea designerului Cristina Joia, a fost reținută de oamenii legii, la două zile de la altercația care a adus-o pe Cristina pe patul de spital. Femeia în vârstă de 34 de ani și-a justificat comportamentul agresiv într-un mod dezinvolt. Iată ce a declarat jurnaliștilor, la scurt timp după ce a fost prinsă de către polițiști.


Femeia care i-a spart piramida nazală Cristinei Joia, în cursul serii de 7 noiembrie, a fost reținută de oamenii legii, la două zile de la incidentul violent din Capitală. Ștefania Andrei, în vârstă de 34 de ani a încercat să își justifice fapta, în fața jurnaliștilor prezenți la reținerea sa de către polițiști. Potrivit spuselor agresoarei, ea ar fi acționat așa pentru că designerul i-ar fi rupt ștergătorul de la mașină și a folosit cuvinte jignitoare la adresa ei. 

cristina-joia-agresata.png

cristina joia
Cristina Joia a fost supusă unei intervenții chirurgicale după ce pirmaida nazala i-a fost spartă
Sursă foto: Arhivă personală

„- Ce s-a întâmplat?

- Mi-a rupt ştergătorul de la maşină.

- Asta a justificat să fiţi atât de violentă?

- Nu sunt violentă.

- De ce aţi lovit-o atât de puternic?

- Am lovit-o pur şi simplu. Nu atât de puternic. I-am dat un pumn într-adevăr.

- De ce ai lovit-o?

- Pentru că mi-a rupt ştergătorul de la maşină, m-a înjurat. M-a făcut ţigancă.

- Şi soluţia este să o loveşti?

- Nu, nu asta este soluţia.“, a fost dialogul femeii cu reporterii. 

Oamenii legii o interogează pe agresoarea care riscă să facă cinci ani de închisoare fiind acuzată de infracțiunea de loviri și alte violențe. Polițiștii așteaptă însă un document care va cântări greu la dosarul acestui caz: raportul preliminar al Institutului de medicină legală privitor la consecinţele atacului, pentru că în funcţie de ce spun legiştii poate fi schimbată încadrarea juridică la vătămare corporală, pentru care pedeapsa maximă este de 10 ani de închisoare.

Cristina Joia, agresată într-un supermarket

„Cristina Joia, unul dintre designerii emisiunii Visuri la cheie, a fost victima unui atac extrem de violent, petrecut într-un magazin din Calea Șerban Vodă. O femeie căreia îi reprosase că a blocat cu mașînă o trecere de pietoni, dar și parcarea magazinului, s-a năpustit asupra realizatoarei aflată la cumpărături, pe care a lovit-o in plină figura cu un obiect tare - nu e clar dacă un "box" sau cheie - zdrobindu-i nasul și provocându-i o rana de câțiva centimetri.

Cristina Joia a fost transportată, plină de sânge și aproape leșinată, la spitalul Bagdasar Arseni, unde a fost operată. Poliția a identificat agresoarea, cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, însă nu îi cere socoteală, pentru că așteaptă că realizatoarea de televiziune să iasă din spital, să meargă la secția de poliție și să depună plângere penală”, scria jurnalistul în mediul online.

 
 
Loading...