Necazuri în lanţ pentru Adrian Mutu! La o lună după ce Alexandra Dinu l-a dat în judecată pentru neplata pensiei alimentare, fotbalistul a dat cu stângu-n dreptu’ şi la echipa de club, ASA Târgu Mureş, unde ar fi pe făraş. Astfel, Mutu ar putea rămâne şi fără salariul pe care judecătorii îi puseseră poprire.


Reacţiile nu au întârziat să apară după ce Click! a anunţat, în premieră, că Alexandra Dinu (35 de ani) a apelat la judecători şi a obţinut aprobare pentru a-l executa silit pe fostul soţ Adrian Mutu (37 de ani). Frumoasa actriţă a făcut aceste demersuri pentru fiul ei, Mario (13 ani), care are de primit de la tatăl lui mai bine de 140.000 €, reprezentând pensia alimentară. Dar asta nu e tot. Vedetei i s-a umplut paharul şi pentru că Adrian a fost absent din viaţa fiului nu doar financiar, ci şi afectiv, după cum susţin, pentru Click!, surse bine informate.

alexandra2-bd-2.jpg

Mario a fost crescut de Alexandra Dinu, prima soție a fotbalistului

“Adrian Mutu nu doar că nu a plătit pensia alimentară pentru Mario în ultimii trei ani, dar el nu a plătit niciodată de bunăvoie, ci doar la intervenţia avocaţilor. În 2007, când Mario avea deja 5 ani, Alexandra l-a acţionat pentru prima dată în instanţă pe Adrian Mutu pentru neplata datoriilor sale şi suma care i s-ar fi cuvenit lui Mario (stabilită de instanţă conform veniturilor de atunci, când Mutu activa la clubul italian Fiorentina) ar fi fost de 40.000 € pe lună. Alexandrei i s-a părut exagerată această valoare şi i-a dat fostului soţ posibilitatea de a stabili singur suma pe care era dispus să o plătească. Aşa s-a convenit suma de 5.000 €. După doar câteva luni de plată a pensiei alimentare, Mutu ar fi uitat din nou să achite. Însă altceva i-a pus capac Alexandrei. În 2014, Mario a suferit două operaţii pe cord. Atunci, Mutu a fost prezent la spital doar în timpul primei operaţii, nu şi în zilele de spitalizare, grăbindu-se să plece deoarece avea programată o vacanţă cu Consuelo, soţia lui de atunci, şi fetele lor. La cea de-a doua operaţie însă, nici nu s-a mai prezentat şi nici nu şi-a mai vizitat fiul în acel an. Costurile intervenţiilor au căzut tot în grija Alexandrei”, ne-au povestit sursele noastre.

Aşa se explică decizia recentă a actriţei, de a-l da din nou în judecată pe “Brilliant”, iar executorii judecătoreşti au cerut înfiinţarea popririi pe o treime din venituri, până la achitarea sumei de 140.000 €. Dar ce să vezi? Salariul de 10.000 €, pe care Adi îl primeşte lunar de la ASA Târgu Mureş, este şi el incert, întrucât, de ieri, Mutu ar fi liber de contract, în urma unor certuri cu superiorii. În plus, aceleaşi surse ne-au spus că fotbalistul nu are bunuri pe numele său. “Mario nu are şanse să vadă prea curând şi prea uşor banii care i se cuvin, pentru că Adrian Mutu are, se pare, conturile goale şi până în acest moment nu a fost găsită nici o proprietate pe numele său”.

Mai are două fete cu Consuelo

fete2-bd-4.jpg

Mutu mai are două fete cu Consuelo

Adrian Mutu și-a unit destinele chiar în prima zi a acestui an cu Sandra Bachici (22 de ani), pe o plajă din Cuba. Pentru fotbalist aceasta este a treia căsătorie, după cea cu Alexandra Dinu, cu care are un băiat, și cea cu Consuelo Matos, cu care are două fete, Maya (7 ani) și Adriana (9 ani). Cu Alexandra a stat însurat doi ani, între 2001 și 2003, iar cu Consuelo 10 ani, între 2005 și 2015.

Dat afară de la ASA Târgu Mureş?

asa2-bd-3.jpg

Adi este de patru luni la ASA

Atacantul de 37 de ani a ajuns în iarnă la ASA, obiectivul său fiind să devină golgheterul echipei şi să prindă un loc în lotul pentru Euro. În realitate,  „Briliantul” a jucat doar cinci meciuri în toate competiţiile şi nu a marcat nici un gol, în ultima perioadă asumându-şi rolul de antrenor neoficial. Ieri, directorul sportiv Daniel Stanciu i-a transmis că e doar un jucător şi că nu are dreptul să conducă antrenamentele, moment în care Mutu l-ar fi înjurat.

Episodul a fost aflat şi de şeful Claudiu Maior, care l-a contactat pe fotbalist, iar discuţia aprinsă s-a încheiat cu rezilierea contractului lui Adi. Totuşi, atacantul ar putea ajunge în curând la Astra, Şumudică dorindu-l insistent la echipă. De cealaltă parte, Mutu şi reprezentanţii clubului ASA au găsit rapid o scuză, încercând să minimalizeze conflictul, şi au motivat că jucătorul are o problemă medicală şi că a fost învoit să ajungă în Bucureşti. Totuşi, această explicaţie pare puţin credibilă, din moment ce el n-a mai jucat într-un meci oficial din 31 martie.

 

 
 
Loading...