Mădălina Manole, solista care s-a sinucis pe 14 iulie 2010, în ziua în care împlinise 43 de ani, nu a fost uitată de colegi! Ei și-au adunat forțele și o vor omagia într-un spectacol grandios, care va avea loc la Sala Palatului, pe 3 martie.


Pe scena acestui show, la care sunt așteptați 4.000 de spectatori, vor urca artiști care, de-a lungul vremii, au colaborat cu Mădălina Manole. Printre ei se numără Mirabela Dauer, Corina Chiriac, Maria Dragomiroiu, Gabriel Dorobanțu, Mihai Constantinescu, Jean Paler, Anastasia Lazariuc, Aurelian Temișan, Nico, Anca Țurcașiu, Oana Sârbu, Daniel Iordăchioaie, Romică Țociu și Cornel Palade, Silvia Chifiriuc, Carmen Rădulescu, Annes, iar din generația mai tânără Feli și Maria Crăciun. Spectacolul ”Fată dragă” va fi prezentat de Octavian Ursulescu, veteranul evenimentelor. Prețul biletelor variază între 50 și 200 de lei.

afis_madalina_manole.jpg

Madalina Manole
Pe afișul spectacolului ”Fată dragă” figurează artiști cu voci de 5 stele

Mădălina Manole s-a sinucis în noaptea de 14 iulie 2010, în vila ei din Otopeni. Artista a lăsat în urmă un soț îndurerat, Mircea Petru, și un băiețel care atunci d-abia împlinise un an.

bogas.ro

Loading...

Alte articole