Nadine, una dintre vedetele televiziunii publice, suține sus și tare că tehnologia este un aliat de bază pentru ea. Mai mult, în aceste vremuri de carantină, în care ea s-a simțit ca peștele în apă, Nadine a declarat la ediția de luni a emisiunii online „Contează pe Click!”că preferă să facă sport în interior, adică în camera ei personală și că nu a simțit mai deloc în această perioadă de timp „chemarea naturii în aer liber”.Mai mult, două dintre numele care reflectă azi pentru cei mai mulți dintre noi realități virtuale au devenit în cazul lui Nadine nume proprii. Cum așa? Simplu, Nadine și-a botezat propriul caniche, de zece ani, „Google”, iar pe cățelul-maidanez pe care l-a găsit fiul său Noah, „Youtube”. Celor doi căței li se alături o mică trupa de pisici, cinci la număr:  Pink, Vasile, Thomas, Toulouse, Patrick.

Nadine revine cu al doilea sezon al emisiunii

nadine-3.jpg

nadine
Nadine a renunțat la băut și la fumat în urmă cu doi ani și este mândră de decizia luată
Foto Arhivă personală

Nadine revine luni, 4 mai, de la ora 18.55, pe TVR cu al doilea sezon al emisiunii sale. Printre invitați, nume de marcă precum Ada Solomon, Cătălin Măruţă, Pavel Bartoş, Dana Săvuică și Ozana Barabancea. 
Cum deja ştim, la Nadine, tematica abordată este propusă într-o variantă specială - câte o temă săptămânal. În fiecare zi de luni, Nadine lansează o temă inspiraţională, care porneşte de la întrebarea „Cum să…”. Dacă, de exemplu, în primul sezon, discuţiile au abordat teme de tipul „Cum să facem faţă obstacolelor din viaţa noastră”, „Cum să îmbătrânim frumos”, „Cum să reuşim să fim noi înşine”, „Cum să scăpăm de ruşinile închipuite”, „Cum să înţelegem mediul online/social media”, cel de al doilea sezon începe cu o temă ofertantă pentru invitaţii primei săptămâni: „Cum să ne facem rost de fericire?”. Vor răspunde provocării lansate de Nadine prezentatorul şi realizatorul TV Cătălin Măruţă - luni, 4 mai, producătorul de film Ada Solomon – marţi, 5 mai, actorul Pavel Bartoş – miercuri, 6 mai, autoarea şi realizatoarea unei emisiuni online, Dana Săvuică – joi, 7 mai şi profesoara de canto şi solista Ozana Barabancea – vineri, 8 mai.

Nadine participă la cursuri online în perioada autoizolării

nadine.jpg

nadine
Nadine nu se plictisește o clipă acasă
Foto Arhivă personală

Altfel, Nadine urmează conştiincioasă cursurile online în toată această perioadă, la fel ca ceilalţi elevi. Ba chiar, cu acordul unor profesori, este prezentă, tot online, şi la cursurile de zi. Nadine are câţiva dascăli preferaţi, pe care îi iubeşte şi îi admiră, printre ei - profesoara de română, care o inspiră şi o face să îşi dorească să înveţe mai mult şi să fie de 10.
În timpul care s-a scurs de când cu toţii stăm acasă, a grădinărit – a plantat şi şi-a îngrijit florile din grădină, dar şi leuşteanul, ridichile, ceapa verde etc. În zilele următoare va sădi plante în primul solar din viaţa ei, pentru a avea legume proaspete din propria grădină. I-a răsfăţat pe toţi cei dragi ai ei cu tot felul de bunătăţi şi a avut ceva de muncit la asta! „Deşi este o perioadă cu multe restricţii, am făcut efortul de a vedea jumătatea plină a paharului. Lucrul de care sunt mândră cel mai mult este că am reuşit să îmi fac patul în fiecare zi. Suntem în izolare din martie, iar eu în fiecare zi mi-am făcut patul. Pentru mine, este un semn de sănătate mentală şi echilibru. Însă, trebuie să recunosc că, atunci când am ajuns la concluzia că putem să dăm drumul încă unui sezon al emisiunii <Nadine>, am fost în al nouălea cer de fericire!”, mai spune Nadine.
 
 
Loading...