“Vorba vine” este noua piesă interpretată de Nadiris, în care artista regretă o poveste de dragoste încheiată. Ca şi în melodia precedentă, "Fructul interzis", dragostea ajunge să fie pentru solistă un sentimentul după care tânjeşte cu ardoare, dar îi este greu să recunoască ce se petrece cu adevărat în sufletul ei.


"Vorba vine” prezintă o poveste de iubire ajunsă la final, protagonişti fiind doi adolescenţi. “Noi oamenii suntem că un puzzle. Nu mereu suntem întregi, dar cu toate astea susţinem tare şi răspicat că suntem fericiţi. În piesă, te poţi regăsi chiar tu, omul puternic care spune mereu că e bine, chiar dacă în adâncul sufletului tău, se duc lupte grele”, a declarat Nadiris despre noul ei proiect muzical.

Pentru filmările videoclipului, artista a îndurat cu stoicism arşiţa acestui început de toamnă. “La filmări , soarele ne-a cam dat bătăi de cap, acesta fiind destul de puternic. Era imposibil de filmat la ora prânzului, dar ne-am descurcat şi am găsit imediat o soluţie pentru a nu pierde timpul. Am cunoscut oameni minunaţi care au avut grijă de mine până la ultimul detaliu. Andreea Iftinca s-a ocupat de styling, iar Ella Georgescu s-a ocupat de părul şi make-up-ul meu din clip”, a mărturisit cântăreaţa.

 

Piesa este compusă şi produsă de DOMG (Dorian Oswin şi Mihai Gruia) alături de ca sa de discuri Cat Music,  în regia lui Daniel Libeg. Cele mai multe cadre au fost filmate pe Calea Victoriei, iar următoarele destinaţii au fost pereţii cu graffiti şi un lan de floarea soarelui.

Nadiris a descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta de 11 ani. Ea a început să câne în faţa blocului, iar ulterior a început să ia lecţii de canto cu Maria Simion la Tralala School. În prezent, solista este studentă la Facutatea de Administraţie Publică din cadrul SNSPA.

loading...
Loading...