Mister total în jurul nunţii Andreei Berecleanu care se îndreaptă cu paşi repezi spre altar cu medicul Constantin Stan. Ştirista s-a cununat în mare secret la mijlocul lunii septembrie la Primăria Capitalei şi a dat o petrecere restrânsă la care au participat 20 de persoane şi păstrează discreţia şi asupra evenimentului grandios la care va fi în centrul atenţiei la începutul acestei luni. Naşii celebrului cuplu sunt Ileana Badiu şi soţul ei, medicul chirurg Cătălin Badiu.


Deşi a avut mai probleme în alegerea ţinutei pentru nunta cu ştaif a Andreei Berecleanu, Ileana Badiu pare că s-a decis ce vestimentaţie va purta în postura de naşă de cununie. Vedeta le-a mărturisit apropiaţilor că şi-a comandat pantofii pentru ziua cea mare. Preţul se învârte în jurul sumei de 550 de lei, dar încălţările alese vor completa mai mult ca sigur ţinuta femeii de afaceri.

pantofi ileana badiu nunta andreea berecleanu
Ileana Badiu va încălţa o pereche de sandale care imită catifeaua
foto: arhiva personală

De un verde smarald, sandalele fine din piele întoarsă nu pot să însoţească decât o rochie diafană. Prima opţiune a naşei vedetei tv este o rochie lungă, semnată de un celebru designer. Se pare că de data aceasta, Ileana, deşi este posesoarea uneia dintre cele mai frumoase perechi de picioare din showbiz-ul autohton, nu va pune mare accent pe atuu-rile ei lăsând-o să strălucească aşa cum este şi firesc pe Andreea Berecleanu. Asta nu o împiedică însă să facă antrenamente de zor în fiecare dimineaţă, care să-i permită să fie în cea mai bună formă pe ringul de dans. 

Vedeta tv povestea că pentru rochia de mireasă s-a sfătuit cu fiica ei, în vârstă de 15 ani, care este foarte interesată de modă. "Eva este foarte curioasă pentru că are 15 ani. Ne-am sfătuit. Ştie ce se poartă, ce îmi vine bine. Îmi dă sfaturi bune. Nunta ştiam când va fi încă de acum un an, dar organizarea s-a făcut din scurt. Suntem foarte ocupaţi cu ale noastre ca să stăm atât să punem la cale detaliile nunţii", spunea ştirista de la Antena 1 imediat după cununia civilă.  

Andreea Berecleanu şi medicul estetician Constantin Stan s-au căsătorit la 18 septembrie după trei ani de relaţie. Prezentatoarea a mărturisit că a ştiut ce vrea încă de la început, dar că a aşteptat ca în special cei doi copiii ai săi din mariajul cu Andrei Zaharescu să fie pregătiţi să-l primească în familie pe noul bărbat din viaţa mamei lor.     

loading...
Loading...