Actorul român Alin Calbău (35 ani) s-a întos, de curând, de la Hollywood, pentru a se ocupa de o altă pasiune: moda. Cunoscut pentru interpretarea astronautului Neil Armstrong în cel mai recent „docudrama” despre aselenizare, realizat de National Geographic, actorul, care a studiat în cetatea filmului, lansează acum un brand de lenjerie intimă pentru bărbați.


 

După modelul vedetelor internaționale, și actorii român par să deschisă afaceri în alte domenii care i-au consacrat. Este și exemplul actorului Alin Calbău care, are la activ, pe lângă producția pentru National Geographic, și alte filme realizate pentru cetatea filmului. După patru ani petrecuți la Hollywood, românul s-a întors în țară pentru a se ocupa de o pasiune mai veche: moda. El a lansat un brand de lenjerie intimă pentru bărbați care îi și poartă numele. 

alin_calbau_apollo_back_to_the_moon.jpg

Alin Calbău, în rolul rolul astronautului Neil Armstrong
sursa foto: arhiva personala
”Misiunea noastră e simplă. Dorim să readucem comfortul înapoi în dressingul bărbatului modern. Am știut de la bun început că nu ne vom cheltui resursele și energia pe un design ieșit din comun sau pe imprimeuri flamboiante. Brandul nostru a fost gândit înainte de orice pentru bărbat. Un bărbat care apreciază valori precum grija față de mediu, un bărbat care înțelege importanța sustenabilității și a mișcării de slow-fashion, un bărbat care este mereu pe fugă, cu umeri covârșiți de responsabilități și taskuri cotidiene, dar care înțelege importanța opririi timpului în loc și a alegerii unui moment de respiro – un bărbat care nu uită să se gândească și la sine, printre miile de sarcini și telefoane, un bărbat care știe să se relaxeze și, la finalul zilei, să aibă grijă de corpul său." spune Alin Calbău despre brandul pentru care a lucrat doi ani ca să îl lanseze. 

alin_calbau_brand_lenjerie_barbati.jpg

Alin Calbau, la realizarea sedintei foto pentru Calbau Underware
sursa foto: arhiva personala

Alin Calbău locuiește între Hollywood și București

Actorul Alin Calbău nu renunță la Cetatea Filmului. Încă are proiecte în derulare acolo, și așteaptă să le reînceapă. Până atunci însă, își dedică tot timpul brandului lansat recent. 

"Mi-a plăcut întotdeauna să mă implic în proiecte atât în film cât și în alte domenii care mă pasionează. Vreau să rămân în România pentru o perioada ca să pun pe picioare brandul pentru care am lucrat doi ani ca să îl lansez. Voi îmbina întotdeauna, cu mare plăcere, actoria cu bussinesul meu" spune actorul Alin Calbău. 

Școlit la Hollywood de profesoara lui Brad Pitt și Charlize Theron

Alin a studiat actoria patru ani la Hollywood și a fost școlit de profesoara unor actori de clasa A din Cetatea Filmului, Ivana Chubbuck. "Da, am fost la studioul ei din Hollywood si am studiat. Am făcut research înainte, am citit mult despre tehnica ei și cumva am simțit ca tot ceea ce livrează Ivana m-ar putea ajuta să mă dezvolt personal și apoi să folosesc totul în direcția pe care mi-am propus-o și anume să am o carieră în actorie. Eram un tânăr foarte timid și cu destul de puțină încredere și cumva mi-am dat seama că trebuie să fac o schimbare în viața mea." spune actorul despre experiența din Cetatea Filmului. 

 

 

Loading...