Ion Dolănescu, care s-a stins din viaţă în 2009, la 65 de ani, are trei nepoate superbe, iar două dintre ele i-au moştenit şi talentul muzical. Mai mult, micuţele au început să adune premii şi diplome la concursurile de profil. Ioana Maria Dolănescu şi Larisa Petrescu seamănă foarte mult, de parcă-s surori.


Ionuţ Dolănescu şi presupusul lui frate, Ionuţ Petrescu, sunt tare mândri de fetele lor, nişte mogâldeţe simpatice-foc, care au moştenit talentul celebrului lor bunic, Ion Dolănescu.  Ioana Maria Dolănescu, în vârstă de 8 ani şi 5 luni, şi-a făcut debutul muzical în 2017, la emisiunea ”Odată-n viaţă” de la TVR 1, alături de tatăl său. Ei au fost acompaniaţi de Orchestra ”Lăutarii”, condusă de dirijor maestrul Nicolae Botgros. Ioana este al doilea copil al lui Ionuţ Dolănescu, şi a fost de mică atrasă de lumina reflectoarelor. 

Studiază vioara, instrument la care este as şi mama ei, Doiniţa, iar fratele ei mai mare, Ionuţ (11 ani), merge la cursuri de vioară şi pian. Ionuţ  mai are un fiu, Iancu Marian Nicolae, de 5 ani şi două luni.

Alături de numeroasa lui familie, artistul locuieşte atât în Bucureşti,  în vila din strada Caimatei, moştenită de la regretatul lui tată, cât şi în America, în Florida, unde deţine două proprietăţi. De curând, Ionuţ a obţinut cetăţenia americană, la fel ca mama lui, Maria Ciobanu, stabilită peste Ocean, de peste 15 ani.

a28_12.jpg

Larisa, fiica lui Ionuț Petrescu, are 7 ani și a obținut multe premii la concursurile muzicale

Cât o priveşte pe Larisa, fetiţa lui Ionuţ Petrescu, presupusul fiu al lui Ion Dolănescu,  ea are 7 ani şi este elevă la Şcoala “Maica Domnului”. Ea cântă tot muzică populară, lăudându-se cu diplomele primite la concursurile de profil.

”Îi plac piesele marelui artist liric Ion Dolănescu, pentru că sunt lente. Fata mea tocmai a luat un premiu la «Gala Stelelor», unde a participat şi Bianca Rus. Are o ureche muzicală de invidiat şi o voce caldă. Sincer, ea nu are şcoală de canto, cântă după ureche şi chiar mulţi artişti s-au minunat, au spus că aşa ceva nu se poate, să cânte atât de frumos. Duminică are alt concert, tot la Facultatea de Drept”, ne-a spus Ionuţ Petrescu.

Fotografiile în care Ionuţ apare alături de fiica lui au primit peste 400 de aprecieri, micuţa cu ochi albaştri având şi cont de Facebook. De asemenea, Larisa a mai primit primul trofeu, medalie şi diplomă la un eveniment realizat la Palatul Parlamentului.

Ion Dolănescu a iubit-o enorm pe Maria Ciobanu

Povestea de dragoste dintre Ion Dolănescu şi Maria Ciobanu e de notorietate.

Deşi în acte fiecare figura căsătorit cu altcineva, cei doi cântăreţi de muzică populară şi-au jurat credinţă la o biserică din Perşinari, pe 29 august 1971, îmbrăcaţi în mire şi în mireasă. Rodul iubirii lor este Ionuţ Dolănescu, pe care Ion l-a obţinut în instanţă după ce Maria l-a părăsit.

a38_4.jpg

Ion Dolănescu și Maria Ciobanu

Ionuţ şi Maria s-au întâlnit când acesta avea 25 de ani, într-un turneu în America, iar acum sunt nedespărţiţi, el însoţind-o la toate concertele.  Se zvoneşte însă că Ion s-ar fi iubit şi cu  bucătăreasa Flori, mama lui Ionuţ Petrescu, acesta fiind presupusul fiu al artistului.

a48_77.jpg

Ion și Flori, fosta lui bucătăreasă

Femeia, care a muncit în casa lui Ion Dolănescu timp de 34 de ani, a încetat din viaţă în octombrie 2019, în urma unui infarct, luând cu ea în mormânt multe secrete.

 
 
Loading...