Stăpâna astrelor şi a horoscopului de la Pro TV, îndrăgita Neti Sandu, se pregăteşte zilele acestea pentru două aniversări importante: ziua ei, de pe 25 noiembrie, şi ziua postului unde lucrează de 25 de ani. Însă anul acesta o prinde pe îndrăgita vedetă de televiziune acasă, în izolare, căci a fost infectată cu coronavirus şi trebuie să stea liniştită.


Aniversarea zilei sale de naştere o va prinde anul acesta pe Neti Sandu acasă, în izolare, căci a fost infectată cu noul coronavirus. „Vreau să aflaţi de la mine că am fost confirmată pozitiv cu virusul SARS-Cov-2. Mă simt relativ bine, ca şi când aş avea o răceală destul de puternică. Din fericire, nu am avut nevoie de spitalizare, aşa că sunt acasă, în izolare”, a declarat prezentatoarea pentru Pro TV. Neti îşi va petrece ziua de naştere în izolare.

„Aceasta este perioada din an în care eu mereu îmi luam concediu de odihnă, fiind în apropierea zilei mele de naştere. Nu mă gândeam că anul acesta va fi un concediu medical şi că aşa o să-mi petrec ziua, dar sunt convinsă că vom trece repede peste această situaţie”, a povestit ea.

3_1.jpg

Neti Sandu, alături de nepoata sa Alice Kapelovies

Are Covid-19, dar se simte destul de bine 

Puţini ştiu  însă că, în buletin, vedeta e trecută pe 24 noiembrie. Cu toate acestea pe 25 noiembrie, îndrăgita horoscopistă va împlini frumoasa vârstă de 62 de ani. Neti are o poveste interesantă a zilei sale de naştere. "Mama mea m-a născut la 0.30, la miezul nopţii, iar doctorul cu care a născut i-a sugerat să mă treacă pe 24, că să fiu cu o zi mai mare! Eu nu cred că mama a realizat că pe 25 este Sfânta Ecaterina, că ar fi contat să mă treacă în certificatul de naştere într-o zi cu un sfânt protector! Deci sunt născută pe 25 noiembrie, de Sfânta Ecaterina, la 12.30 noaptea. Voiam să mă pensionez, dar nu am făcut-o. Mai ales că se împlinesc 25 de ani de Pro Tv", a povestit Neti pentru TV Satelit. Alte două secrete ale horoscopistei de la ştirile matinale au fost legate de faptul că ar fi purtat perucă şi de ce nu a avut copii

„Sincer, îmi pare rău că nu am copii, dar la tinereţe mă gândeam că va fi greu să-i fac. Acum constat că era bine să fi avut. Resimt că nu îi am, dar în tinereţe nu am fost în stare să-i fac, nu că n-aş fi putut”, a mai declarat Neti Sandu.

2_1.jpg

Neti Sandu, alături de prietenele ei

Sigur dacă nu i-ar fi petrecut la muncă probabil că îi petrecea cu nepoata sa, Alice Kapelovies, una dintre fiicele surorii sale. Alice (30 de ani) este legitimată la CSM Bacău, e deja o voleiebalistă cu experienţă, jucând pentru echipe din Franţa, Belgia şi Cipru. Ea a fost om de bază în campania de calificare pentru Euro Volley 2019. Neti are, de fapt, două nepoate şi o strănepoată cu care se înţelege excelent. Din păcate nu are animăluţe de casă şi locuieşte singură.

„M-am măritat şi a durat doi ani. Cred că aveam 24 de ani. Nu era un colg de facultate, era un prieten. N-a ţinut pentru că eram foarte diferiţi. După aceea am avut o relaţie de 10 ani până când am ajuns la Pro TV. Şi a plecat. El. Eu nu am spus nimic. Am zis că omul e liber să  facă ce vrea", a mai povestit ea pentru Europa FM. 

 

 
 
Loading...