Vacanţă compromisă pentru Graţiela Duban pe Litoral. Soţia tinerică, cu trup de fotomodel, a actorului Andrei Duban a fost surprinsă într-o ipostază prin care a lăsat de înţeles că nu se bucură prea mult de atmosfera de pe Litoral. Cu lacrimi în ochi şi extrem de nervoasă, Graţiela a vorbit minute-n şir la telefon şi a fost consolată de nişte prieteni care se aflau cu ea.


De trei săptămâni pe Litoral, Graţiela Duban face furori la malul mării cu formele ei apetisante şi cu look-ul şcolăresc. Vineri seară, tânăra consoartă a actorului Andrei Duban nu s-a aflat în cea mai bună formă. Aflată la o terasă, blondina a fost la un pas să izbucneasă în plâns. Ea  a purtat o discuţie aprinsă la telefon, după care s-a ridicat nervoasă şi a făcut o lungă plimbare  cu rolele.

gratiela_copil.jpg

gratiela duban nervoasa litoral sotie andrei duban
Graţiela obişnuieşte să se plimbe în fiecare seară cu rolele, iar fiul ei, Armin, cu bicicleta
foto: Blitz

Ca să o facă să uite de supărare, amicii care erau cu ea au încercat să o consoleze, însă Graţiela a rămas toată seara îmbufnată şi nimeni nu i-a mai intrat în voie. Contactată de Click!, actriţa a explicat că nu soţul ei, aşa cum s-ar cărcotaşii s-ar fi aşteptat,  ar fi fost cel care a reuşit să o enerveze atât de tare, ci o persoană de sex feminin.

gratiela_prieteni.jpg

gratiela duban nervoasa litoral sotie andrei duban
Gratiela Duban arată ca o adolescentă deşi va împlini curând 30 de ani
foto: Blitz

"Am vorbit cu sora mea care este plecată de 7 luni pe vapor şi tocmai urmează să se întoarcă în ţară. A fost un moment emoţionant. Recunosc că am fost apoi nervoasă, în urma discuţiei. În fiecare seară, eu şi fiul meu Armin ieşim la plimbare pe faleză. El cu bicicleta, iar eu cu rolele", ne-a mărturisit actriţa.

Chiar şi supărată, Graţiela a reuşit să întoarcă multe priviri pe stradă, cu trupul ei de adolescentă. Blondina se află pe Litoral cu toată familia, Andrei Duban fiind MC la un hotel din Mamaia.    

 

 
 
Loading...