Viaţa merge mai departe pentru artişti care, în plină pandemie de coronavirus (COVID-19), își văd de spectacole, deşi multe au fost anulate. Printre cei care vor avea concerte în perioada următoare se află și Neylini și Mihai Napu Band care vor cânta în Dubai.


Neylini (36 de ani) și colegii ei din Mihai Napu Band (mihainapuband.ro) au cântat la mai multe evenimente speciale de Ziua Femeii, apoi s-au închis în studio pentru a lucra la noi piese. „Nu mi-e frică de coronavirus și sper să se rezolve cât de repede posibil. Am surorile, cumnaţii şi nepoţii și mulţi alți oameni dragi în Italia, puternic afectată de această problemă”, ne-a spus Neylini. Solista şi colegii ei au primit o ofertă de concert în Dubai şi vor pleca acolo în curând. După cântare, Neylini, Mihai Napu (52 de ani) și instrumentiştii se vor şi relaxa pentru câteva zile la căldurică şi la plajă.

thumbnail.jpg

Neylini
Neylini

Cine e Neylini?

Neylini s-a născut la 13 iunie 1983 în Giurgiu. A absolvit secţia Canto a Şcolii Populare de Artă Bucureşti, cu nota 10, şi a fost membră a Clubului „Mihaela Runceanu”. Este licenţiată în Relații Comercial-Financiar-Bancare Interne și Internaţionale și şi-a întregit studiile economice cu un master în Managementul Afacerilor Comerciale. Neylini a colaborat până în prezent cu artiști români precum Marius Moga, Matteo, Delia Matache (alături de care a cântat la Festivalul Callatis în 2007). A debutat oficial cu piesa „Cu mine nu ține” (feat. Matteo), la care a lansat și un videoclip în 2007. Neylini face muzică de peste zece ani și a început o colaborare anul acesta cu MediaPro Music, de care se declară foarte mândră și pe care o consideră un pas important în cariera ei.

Citește și:

Neylini a suferit doi ani din cauza iubitului neamţ​

S-a săturat să cânte singură. O solistă de la noi și-a luat 10 colegi

 
 
Loading...