Trening negru, din velur, coafură lejeră, rucsac roșu și ghete albe, cu toc. Așa a defilat Andreea Bălan zilele trecute, prin Dorobanți, iar burtica de gravidă abia se vedea. Solista arată senzațional în ultimul trimestru de sarcină.


Solista Andreea Bălan (34 de ani), gravidă în opt luni, a fost surprinsă, zilele trecute, de fotoreporterii Click!, în timp ce mergea la un salon de înfrumusețare din zona Dorobanți. După ce a coborât din mașină, ea a grăbit pasul, căci era îmbrăcată doar într-o ținută subțire, sport. Surpriză, însă, nu a ales o pereche de ghetuțe fără toc, mai potrivită pentru ghețuș, ci niște cizmulițe albe, cu toc înalt.

andreea-balan-tocuri.jpg

andreea balan
Andreea Bălan a purtat ghetuțe cu toc la o ținută sport
foto: BLITZ

Nu a fost nici un efort să pășească, ba chiar părea că dansa pe trotuar. Andreea arată senzațional, deși mai are puțin și naște, semn că această sarcină i-a priit de minune. De altfel, și ea a mărturisit acest lucru. ”Sunt întrebată adesea, cum de pot dansa în 7 luni de sarcină. Răspunsul este simplu: mereu am avut o condiție fizică foarte bună și la această sarcină mă simt mult mai bine decât la prima, am o stare de spirit excelentă”, a dezvăluit cântăreața, luna trecută, pe Facebook

andreea-balan-gravida.jpg

Andreea, alături de soţul ei, George, şi de fiica lor, Ella
Foto: Mihai Ionescu

Vedeta și soțul ai, actorul George Burcea, mai au o fetiță, pe Ella, în vârstă de doi ani. Și de data aceasta va naște tot o fetiță.

Loading...