2018 pare să fie unul bun pentru trupa N&D, care renaşte pecum Pasărea Pheonix. În timp ce Delia are un succes fulminant în cariera solo, nici fostul ei coleg de scenă nu s-a lăsat de muzică, iar acum cântă cu o nouă solistă. Click! îţi face cunoştinţă cu Dya, noua descoperire a lui Nick!


Zilele trecute, Diana Prepeliţă (23 de ani) sau Dya, aşa cum este cunoscută în showbiz, a participat alături de prietena ei cea mai bună, Adina de la Heaven, la un eveniment privat la Madame Pogany. Am profitat de situaţie şi am vrut să aflăm mai multe de noua componentă a trupei N&D, dar şi despre planurile pe care Diana şi Nick le au legat de muzică.

img_0299.jpg

Pe Dya am întâlnit-o zilele trecute la un eveniment privat
foto: Dorin Constanda

„Eu mă ştiam cu Nick din 2016, mă contactase la un moment dat, într-o seară! Anul trecut am primit un telefon. Avea un concert foarte mare la Sala Polivalentă din Cluj Napoca şi am cântat împreună. Eu n-am crezut că e un eveniment atât de mare, dar au fost în jur de 9.000 de oameni. Într-o lună de zile am reuşit să mă pun la punct cu tot ce înseamnă repertoriul N&D. Bine, eu ştiam piesele, în mare. A fost o mare responsabilitate pentru mine. Erau câteva piese grele şi trebuiau cântate ca la carte. Şi trebuie să ai vibe-ul ăla, o energie specială. A fost wow şi mi-am revenit foarte greu după acel eveniment, care a mers foarte bine. Au fost emoţii şi stres, dar a ieşit nemaipomenit. Cu Nick mă înţeleg foarte bine, e un tip deosebit şi lucrăm piese împreună. Sperăm că vom lansa cât de curând o nouă melodie, dar nu vrem să fim presaţi de timp. Vrem să facem lucrurile ca la carte”, ne-a spus Dya, care nu îşi neglijează nici studiile.

dya-nick.jpg

Nick Delia
Nick şi Dya
foto: arhivă personală

"Sunt studentă la Universitatea Hyperion, urmează masterul, am o grămadă de treabă de făcut. Toată lumea ne aşteaptă pe mine şi pe Nick, adică N&D, să revenim cu piesa aia nouă, cu care vom da lovitura. Trebuie doar să aibă răbdare”, ne-a mai spus Dya, care îşi vede însă şi de cariera solo.

Nick a înfiinţat trupa N&D în anul 1999

Pe numele lui din buletin Nicolae Marin, Nick este cel care a pus bazele trupei pop-dance N&D, în anul 1999. Delia Matache, colega lui de scenă, avea atunci doar 17 ani, iar melodiile lor au răsunat mulţi ani în topuri. “Nu vreau să te pierd”, “N-am crezut”, “M-ai minţit”, “Nu e vina mea”, „Vino la mine” sunt doar câteva dintre piesele trupei N&D, care se fredonează şi acum, în discoteci. Din 2003, Delia a început o carieră solo, în prezent fiind una dintre cele mai bine cotate artiste din România.

Loading...