Șarmantul Nicolas Dumitrescu (23 de ani) sau Nick, din reality-show-ul "Puterea dragostei" (Kanal D), are succes ca solist de muzică rap, dar și la fete. Păstrează însă în sertar pozele de acum doi ani, când cântărea 130 de kilograme, schimbarea uimindu-i pe fanii care îi apreciază ambiția.


Fanii reality-showului "Puterea dragostei" de la Kanal D sunt impresionați de povestea lui Nick, care a format un cuplu cu Alexandra. Nicolas Dumitrescu are 23 de ani și e pasionat de muzică. Consideră că viața este un film, iar el este propriul regizor. Își dorește ca în această emisiune să își găsească “subtitrarea”. Deși consideră că este foarte puternică toată concurența, Nick își asigură adversarii că este de zece ori mai pregătit și mai motivat decât ei. Nu caută perfecțiunea, este de părere că viața e foarte frumoasă, însă devine și mai frumoasă când o împarte cu cineva. Știe să își ceară scuze atunci când greșește și se poate considera un om adevărat, cu bune și rele.

3.jpg

Nick, în perioada transformării

Nick face și muzică rap

Speră să găsească la “Puterea Dragostei” fata alături de care își va petrece viața, și are toate șansele, după ce tânărul, care cântărea 130 de kilograme, a avut ambiția de a da jos 50, cu sport și cu dietă personalizată. Acesta și-a postat pe conturile sociale două fotografii, în antiteză, de atunci și de acum: "Pentru cei ce nu mă cunosc. Sunt eu în ambele poze, în cea din stânga aveam 130 kg, în cea din dreapta am 80. Dacă am putut să îmi revin din cum eram înseamnă că îmi pot reveni din orice și nimeni sau nimic nu mă oprește! Cei din urmă vor fi cei dintâi vă urez o seară minunată!", a menționat el. Fanii l-au felicitat pentru performanță. Ambițiosul tânăr, care s-a apucat și de muzică rap, a avut o copilărie grea: ”Tata a făcut pușcărie de trei ori”, a spus el, în cadrul emisiunii.

Citește și:

Andreea Mantea, emisiune nouă după "Puterea dragostei": "Nu scăpați de mine"

Andreea Mantea renunță la «Puterea dragostei!» Cine a preluat ștafeta emisiunii

 
 
Loading...