Milionarul Nick Rădoi a primit o veste şoc de la iubita lui, în timpul unei emisiuni difuzate în direct.


Oana Iordache, iubita omul de afaceri stabilit în America, l-a anunţat pe acesta că este însărcinată. Momentul l-a făcut pe Rădoi să se piardă cu firea, deoarece nu se aştepta să primească o asemenea veste.

"Noi vom avea un copil de crescut împreună. Nick ştie toate lucrurile care s-au petrecut între noi. O să aveţi o surpriză, o să facem testul în direct dacă vreţi. Ştiai că nu mi-a venit menstruaţia de mult timp şi asta e... surpriză!", a declarat blonda la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

La auzul acestor cuvinte, Nick Rădoi a rămas fără cuvinte.

oana_iordache.jpg

Oana Iordache l-a anunţat în direct pe milionar că va fi tată
Captură Antena Stars

Nu mă face să leşin aici. Cu cine ai copilul ăsta, că eu am fost plecat...? Eu sunt bolnav acum, mi-ar trebui un wiskey. Nu a vorbit cu mine nimic... Baby, ce vorbeşti? Pentru mine este o bombă şi nu ştiu despre ce e vorba. Nu mai am cuvinte. E şocul prea mare ca să pot să îmi arăt fericirea. Dacă e băiat, trebuie să îmi poarte cineva numele: Nick Rădoi Junior. Nu ştiu de ce a făcut chestia asta înainte să vorbească cu mine. Sunt foarte supărat", a spus el, şocat.

Mai mult, Rădoi a schimbat placa şi a insinuat că iubita lui urmăreşte, prin acest fel, să-şi asigure viitorul din punct de vedere financiar. "Deci m-ai aranjat bine de tot. Vai de capul meu! I s-a îndeplinit planul", a mai spus el.

 

 
 
Loading...