Nicolae Guță a slăbit uluitor în ultima perioadă. A dat jos 25 de kilograme. Toată lumea credea că ține o dietă deoarece Guţă este cardiac, a suferit un infarct acum 12 ani iar analizele recente i-au ieşit destul de rău.


Manelistul Nicolae Guţă (49 de ani), care pe vremuri îşi afişa cu mândrie burtica, punând-o în evidenţă cu tricouri cu două numere mai mici, a ajuns la greutatea unui fotomodel. Gurmand din fire, cântăreţului i-a fost greu să renunţe la fripturi, însă medicii nu i-au dat veşti bune, în urma ultimelor analize, colesterolul depăşind cu mult limita maximă.

Fosta lui iubită, Beyonce de România, susține altceva, și anume că Nicolae Guță ar fi purtătorul virusului HIV. "Avea branula în mână, părea mai mult mort decât viu. Nicolae şi-a făcut analizele şi aşteaptă rezultatul testului HIV", a declarat Beyonce de România la "Wowbiz".

 “Ești un schelet ambulant, Doamne Ferește, bat în lemn, dar tu ești că o stafie urâtă - ființă!”, “Guță ai slabit cam mult, mai lasă femeile și ia și mănâncă și dormi”, “Nu vreau sa fiu răutăcioasă, dar arăți foarte rău ... parcă ai fi bolnav, o boală care te usucă pe picioare zici că ai SIDA ... Doamne ferește. Iartă-mă că spun asta ... eu sper doar să mă înșel ... poate ești doar obosit și stresat și ai nevoie de o pauză ... tu știi cel mai bine despre starea ta de sănătate. Succes în continuare!” – sunt doar câteva dintre mesajele primite de manelist din partea fanilor.

Ce rău arată Nicolae Guță în ultima imagine pe care a publicat-o!

guta2.png


Manelistul este criticat dur de fani după ce a slăbit
Foto: Arhivă personală

Pe Nicolae Guță se pare că nu îl prind hainele fără burtică. Asta îi transmit fanii cântărețului prin intermediul comentariilor lăsate în dreptul imaginilor publicate pe Facebook, de manelist. “Ești un schelet ambulant, Doamne Ferește, bat în lemn, dar tu ești că o stafie urâtă - ființă!”, “Guță ai slabit cam mult, mai lasă femeile și ia și mănâncă și dormi”, “Nu vreau sa fiu răutăcioasă, dar arăți foarte rău ... parcă ai fi bolnav, o boală care te usucă pe picioare zici că ai SIDA ... Doamne ferește. Iartă-mă că spun asta ... eu sper doar să mă înșel ... poate ești doar obosit și stresat și ai nevoie de o pauză ... tu știi cel mai bine despre starea ta de sănătate. Succes în continuare!” – sunt doar câteva dintre mesajele primite de manelist din partea fanilor.

Manelistul Nicolae Guţă (49 de ani), care pe vremuri îşi afişa cu mândrie burtica, punând-o în evidenţă cu tricouri cu două numere mai mici, a ajuns la greutatea unui fotomodel. Gurmand din fire, cântăreţului i-a fost greu să renunţe la fripturi, însă medicii nu i-au dat veşti bune, în urma ultimelor analize, colesterolul depăşind cu mult limita maximă. În plus, acesta mai are la activ şi un infarct, suferit în 2005.

Conştient că nu mai poate trăi fără o dietă echilibrată, Nicolae s-a cuminţit brusc şi şi-a pus lacăt pe frigider. Acum este de nerecunoscut, căci hainele îi atârnă pe trup, de când a slăbit nu mai puţin de 25 de kilograme.

Nicolae Guță, de nerecunoscut! Fanii s-au îngrozit când au văzut cât a slăbit

guta_.jpg

nicolae guta
Nicolae Guță a ajuns de nerecunoscut
Foto: Facebook

Manelistul a publicat pe 26 august o fotografie în care apare alături de un nepot, dar toți cei care au văzut imaginea și-au îndreptat privirile către Nicolae Guță, care a slăbit foarte mult, într-un timp extrem de scurt. Oare suferința pricinuită de divorțul de Cristina l-a pus la pământ?

guta_si_nepotu.jpg

nicolae guta
Fanii lui Nicolae Guță s-au îngrozit când au văzut cât de mult a slăbit
Foto: Facebook

Guță a publicat poza cu prilejul de a-l prezenta fanilor săi pe nepotul care va cânta alături de el la evenimente, însă mulți internauți s-au mirat de cât de mult s-a schimbat și i-au urat multă sănătate: „Pe chipul dumneavoastră se citește tristețe, amărăciune și parcă suferință”, „Doamne Guță, dar ce ai pățit, că arăți așa rău...? Bărbățelu’ ăla de româncă de la țară Cristina a făcut să arăți așa?”, „Doamne, da’ ai slăbit în ultimu hal, zici că ești bolnav, serios...cu părere de rău zic asta...”, au fost câteva dintre comentarii.

Nicolae Guţă a păcălit statul cu 125.000 de euro

mare7897.jpg


ANAF a terminat ancheta în cazul evaziunii fiscale făcute de manelist. El are de plătit la stat peste 500.000 de lei

A avut parte de vremuri bune. Banii fără număr au curs peste ”regele manelelor” ani la rând. Şi-a tras palate, maşini de lux, însă statul n-a văzut nimic din câştigul uriaş pe care l-a obţinut Nicolae Guţă (49 de ani) de la cântări. A venit însă vremea decontului. Astfel că, după o anchetă făcută ca la carte, din 2014 încoace, inspectorii ANAF au stabilit că artistul a fentat bugetul de stat şi că a făcut evaziune fiscală. Nici un leu n-a ajuns din buzunarul lui către taxe şi impozite. Astfel că în decizia de impune pe care a primit-o acasă apare că este dator cu 560.000 de lei (125.000 de euro). 

Dar cum a ajuns ANAF la această sumă? ”A fost verificată averea lui: câte case are, câte maşini, ce sume de bani sunt trecute în conturi. A încercat să scape de ele şi le-a trecut pe numele copiilor, fostelor neveste, dar fiecare a fost chemat şi întrebat în cadrul anchetei de unde a avut bani să le facă, având în vedere că nu au venit rezonabil. Au spus că sunt donaţii şi până la urmă tot la Guţă s-a ajuns. Toate bunurile au fost evaluate şi s-a ajuns la 3,5 milioane de lei bani negri, care au fost impozitaţi cu 16%”, ne-au declarat surse din cadrul Fiscului. 

Familia, chemată la interogatoriu

„Regele manelelor” spune că nu are de unde să dea atâţia bani şi că averea de care se bucură a strâns-o în 25 de ani de muncă. ”N-am furat, n-am jecmănit pe nimeni, dar văd că ori eu, ori cel mai mare hoţoman e totuna. Că am făcut evaziune fiscală, că am făcut cea mai mare gaură la buget. Statul nu mi-a dat nimic şi n-am făcut avere peste noapte. Acum, trebuie să plătesc 5 miliarde de lei vechi la stat. Fiscul m-a pus pe butuci. Am fost de bună-credinţă, am plătit impresar, contabil, dar m-au păcălit. Trebuia să fac ca şmecherii şi să duc banii în străinătate, dar i-am lăsat în ţară, am investit într-o zonă defavorizată. De zece ani mă chinui să termin o pensiune cu 28 de camere în Petroşani, dar acum chiar că nu mai am bani. Şi nici Cristinei nu am de unde să-i cumpăr maşină scumpă”, se plânge Nicolae Guţă.

Acesta spune că este tare supărat că ANAF i-a luat toată familia la interogat, iar el a pierdut cântări pentru că a trebuit să se prezinte în faţa inspectorilor ca să răspundă la întrebări. Potrivit legii, datornicii au la dispoziţie 15 zile să achite  suma din momentul primirii deciziei de impunere. Altfel, Fiscul începe să pună sechestru pe bunuri. Cine nu are bani să-şi achite datoria are posibilitatea să ceară la ANAF eşalonarea ei. Pe lângă faptul că s-a stabilit că este rău-platnic, manelistul s-ar putea alege şi cu dosar penal pentru evaziune fiscală, infracţiune pedepsită de Codul Penal de la 2 la 8 ani de închisoare.  

Are o avere estimată la 1,2 milioane de euro

Cântăreţul are o avere estimată la 1,2 milioane de euro, bani care nu se regăsesc în acte. Are trei vile în Petroşani, două apartamente în centrul Capitalei, o casă în Dămăroaia şi o alta în Popeşti Leordeni, mai mulţi bolizi de lux şi 3 kg de aur. Toate au însă alţi proprietari. În speranţa că nu va ajunge să plătească taxe şi impozite, manelistul şi-a împărţit avuţia între amante şi copii. Casele sunt pe numele Narcisei, una dintre multele iubite ale lui Guţă, şi al fiului lor, Alberto, dar şi pe cel al Mădălinei Dumitriu, cunoscută drept Beyonce de România, şi al fetiţei sale Anais. Marian, primul său fiu, dar şi sora sa Nicoleta apar mai nou proprietari în acte. 

Ea este a noua nevastă a manelistului

nevasta879898.jpg


Guţă s-a căsătorit cu Cristina în urmă cu o lună

Nicolae Guţă a spus ”da” la starea civilă pe 25 aprilie. S-a căsătorit cu Cristina, o frumoasă blondină , care i-a luat minţile. Deşi a avut mai multe relaţii în ultimii ani, din care au rezultat mai mulţi copii, doar ea a reuşit să-l ducă în faţa ofiţerului Stării Civile, după o relaţie de aproape doi ani. Gurile rele vorbesc despre faptul că tânăra este însărcinată, acesta fiind de altfel motivul pentru care cântăreţul ar fi luat-o cu acte. Manelistul ar urma astfel să devină tată pentru a 12-a oară.

iubita66757.jpg


Narcisa a fost mult timp preferata manelistului
Loading...