La o zi după ce a dat marea veste că este însărcinată, Nicole Cherry (22 de ani) a anunțat și sexul bebelușului. Cântăreața a făcut-o printr-o postare inedită pe Instagram, ajutată chiar de motanul său persan.


Nicole Cherry a ținut în secret câteva luni bune faptul că este însărcinată, însă acum veștile despre sarcina solistei vin una după alta. Artista a anunțat pe Instagram că, în doar câteva luni, va aduce pe lume o fetiță.

”O să avem o... cireșică!”, a scris solista, postând și o poză sugestivă cu motanul ei. Acesta poartă la gât o eșarfă, pe care stă scris mesajul: ”O să am o surioară”. Artista l-a etichetat în fotografii și pe viitorul tătic, pe iubitul ei, Florin Popa. Nicole Cherry trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Florin Popa, de aproape trei ani. Iubitul solistei este mai în vârstă cu opt ani decât frumoasa cântăreață.

nicolecherry-iubit-2.jpg

nicole cherry
Nicole Cherry și Florin Popa vor deveni părinți
Sursă foto: Arhivă personală

Nicole Cherry: "Am învățat ce e iubirea absolută"

“Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate sentimentele și emoțiile la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una. Am învățat ce e iubirea absolută. Semnat, mami și tati!”, a fost anunțul emoționant făcut de solistă, marți, pe contul de Instagram. Nicole a postat și o poză sugestivă cu burtica de graviduță, din noul videoclip. Nicole Cherry a anunțat încă din luna ianuarie a acestui că își dorește să devină mămică, și iată că visul artistei s-ar fi împlinit.

Citește și:

Nicole Cherry este însărcinată! Ce frumos a făcut anunțul: “O inimioară bate în tandem cu inima mea”

Nicole Cherry, avalanșă de mesaje de la vedete după ce a anunțat că este însărcinată! Cum au felicitat-o colegii de breaslă

 

 
 
Loading...