Spiritul Crăciunului a început să se simtă şi în casa Nicoletei Luciu din Miercurea Ciuc. Bruneta a împodobit bradul şi a ales nişte ornamente inedite. Ea şi-a făcut globuri personalizate cu fotografiile copiilor.


Nicoleta Luciu aşteaptă cu nerăbdare Crăciunul. În casa brunetei e agitaţie mare de sărbători. Cu cei patru prichidei prin preajmă, desfăcutul cadourilor este unul dintre cele mai frumoase momente pe care vedeta le petrece în familie. În casa de la Miercurea Ciuc, Nicoleta s-a apucat şi a împodobit bradul. Printre ghirlandele luminoase, steluţe şi beteală, bruneta a aşezat şi mai multe globuri personalizate cu fotografiile ei şi ale celor patru copii.

luciu.jpg

nicoleta luciu brad fotografii globuri personalizate
Nicoleta Luciu le-a arătat fanilor noile ei decoraţiuni pentru brad
foto: arhiva personală
  

"Ca în fiecare an Andreea Căzănescu are grijă ca amintirile noastre să fie prezente printre globuri. Îţi mulţumesc de fiecare dată când mă uit la ele", a scris Nicoleta Luciu la descrirea unei imagini pe care a publicat-o pe contul ei de socializare. 

 

În urmă cu două săptămâni, bruneta a trecut prin momente dificile, când a decis să-şi scoată silicoanele. Nicoleta s-a operat la o clinică din Turcia şi şi-a înlocuit implanturile cu altele mai mici.  

 
 
Loading...