La începutul lui 2014, Vasile Stănescu, soţul celebrei interprete de muzică populară Niculina Stoican, a fost condamnat la şase ani de închisoare cu executare. Luna trecută, el a fost eliberat datorită comportamentului exemplar, aşa că a fost mare bucurie în casa cântăreţei. De Sărbători, vor petrece în sânul familiei.


Niculina Stoican a suferit groaznic cât soţul ei s-a aflat la  Penitenciarul Drobeta Turnu Severin. Vasile Stănescu a fost condamnat de magistraţii mehedinţeni la şase ani de închisoare pentru obţinerea ilegală de rambursări de TVA de 13,6 milioane de lei. Luna trecută însă, celebra olteancă a primit cea mai bună veste: bărbatul ei a fost eliberat definitiv!  Acestuia i s-a redus pedeapsa cu patru ani, datorită comportamentului exemplar, aşa că din şase, Vasile Stănescu a executat doar 2 ani de puşcărie. Revederea cu soţia şi cu băiatul lor, Vlad, nu a fost una ca în filme, cu multe lacrimi, ci obişnuită, pentru că Niculina l-a vizitat foarte des.

”Revederea nu a fost prea specială, pentru că ne vedeam săptămânal Noi tot timpul am fost la el, în fiecare săptămână şi nu am lipsit niciodată. El a avut permisii, a venit acasă deoarece a avut un comportament impecabil.  A venit definitiv, asta e singura diferenţă între celelalte vizite. Nu poate fi decât minunat. Nu l-am aşteptat nici cu mâncarea preferată sau în spirit de sărbătoare, ci totul a venit firesc şi normal”, a declarat Niculina Stoican, în exclusivitate pentru Click! 

n212-13-vedete-7.jpg

Niculina și-a vizitat săptămânal soțul la penitenciar. Aceasta e prima fotografie în doi, de când el a fost eliberat

Deşi se apropie Sărbătorile, cântăreaţa şi soţul ei vor petrece în familie. ”Nu ne-am făcut planuri pentru că noi obişnuim să petrecem la fel în fiecare an. Drept dovadă, de Crăciun vom merge acasă, la ţară, iar de Revelion eu cânt, iar soţul va fi cu mine. Acum suntem mai uniţi ca niciodată”, ne-a mai spus solista de muzică populară. Se pare că închisoarea nu l-a afectat deloc pe Vasile Stănescu, iar asta se datorează femeii care-i este alături de aproape 25 de ani.  ”Toată lumea din jur este uimită de cât de bine arată soţul meu. Arată bine pentru că s-a simţit iubit, sprijinit, nu i-a lipsit căldura familiei şi a rudelor, am fost cu toţii lângă el, pentru că suntem o familie unită”, a conchis Niculina Stoican.

E mândră de fiul ei care a studiat la Viena

n312-13-vedete-fiu.jpg

Niculina e fericită că fiul ei, Vlad, s-a angajat în România, după ce a studiat în străinătate

În vârstă de 23 de ani, Vlad, fiul Niculinei Stoican și al lui Vasile Stănescu, a absolvit renumitul Colegiu Național ,,Tudor Vladimirescu”, din Târgu Jiu, după care s-a înscris la o Universitate din Austria. Tânărul a studiat Business Management la ”Webster University Vienna”, însă nu a rămas acolo, ci, anul acesta, după absolvire, Vlad a revenit în România unde deja și-a găsit un loc de muncă: “Preocuparea mea pentru Vlad a fost atât de aprigă, am fost foarte legată de el. De când s-a născut el, nu a existat altă prioritate în viața mea. Tot ce fac raportez la el. A fost la școală la Viena, nu am mers des la el, dar a venit el. Tinerii trebuie să gândească altfel. Eu am încetat să mă mai gândesc acum cam ce ar trebui să facă Vlad. Ar însemna să gândesc pentru el. Iubirea copiilor pentru părinți are o măsură. La părinți nu e așa! Noi suntem focalizați pe ei”, a povestit Niculina, la Kanal D.
Loading...