Se strâng rândurile la "Bravo, ai stil!" şi nervii concurentelor rămase în competiţia pentru marele premiu de 100.000 lei şi o carieră în televiziune încep să cedeze. În ediţia de vineri, Cristina Mihaela a izbucnit în lacrimi în faţa juraţilor după ce ţinuta ei a fost desfiinţată. Supărată că nu a fost apreciată, deşi s-a străduit, concurenta a făcut reproşuri, dar la final a auzit încurajări din partea celei mai temute dintre jurate.


Este de notorietate "războiul" replicilor de la "Bravo, ai stil" dintre Cristina Mihaela şi Iulia Albu! Nu de puţine ori cele două s-au certat, iar vineri a fost una dintre ediţiile în care concurenta i-a amintit juratei că ar fi fost impresionată dacă altă concurentă din show s-ar fi prezentat în faţa juriului cu ţinuta ei. 

iulia_albu_bravo.jpg

iulia albu bravo, ai stil juriu
Iulia Albu a mărturisit care este preferata ei de la "Bravo, ai stil"
foto: Kanal D

"Dar de ce ai aşteptări atât de mari de la mine şi când Andreea vine cu o ţinută, pe ea o încurajezi? Dacă ar fi să ajungem în finală şi ar decide cei de acasă, poate tu ai spune, vai, Andreea va fi favorită pentru că aţi adus-o…La mine nu se apreciază niciodată că încerc, ba mai mult sunt corectă şi îmi zice că n-ai stil. Serios vorbind, jur că dacă Andreea venea aşa, o lua de mâna şi defila cu ea pe aici! Nu mi se pare normal. Eu sunt ferm convinsă că dacă Andreea venea aşa, ea era lăudată. Nu mi se pare normal. Nu mă mai deranjează nimic. Eu nu am nimic personal cu Andreea. Mă deranjează că mi se zice că: tu nu eşti ok, dar Andreea încearcă", şi-a vărsat năduful concurenta.

În faţa lacrimilor, Iulia Albu a cedat şi a asigurat-o pe Cristina Mihaela de toată susţinerea ei. "Ştii că eşti preferată mea! Te vreau în finală!", i-a spus jurata.  

 
 
Loading...