Desi, sau tocmai pentru că, debutul anului 2019 au fost unul cu foarte mari provcări pentru Andreea Bălan, artista confruntându-se cu un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană pe care a efectuat-o la nașterea Mariei Clara, cel de-al doi-lea copil al său, anul 2019 se arată a fi unul fulminant pentru celebra artistă. Nuntă, botezul Mariei Clara, noi produse de entertainment și reluarea proiectului muzical Andre, sunt doar câteva din ambițiile artistei pentru 2019.


 

După mult așteptata reunire a trupei Andre, o decizie ce a fost luată imediat dupa naștere, în urma vizitei pe care Andreea Antonescu a făcut-o la spitalul în care colega ei de trupă era internată, artista nu a pierdut vremea și, imediat după recuperare, început sa producă hit dupa hit, într-o stare de entuziasm și creativitate ce depășesc orice limită, ducând performanța artistică la cote maxime, atât în ceea ce privește cariera solo cât și proiectele trupei Andre.

Mai mult, în plan personal, în urma nefericitului incident de la începutul anului, artista a decis, împreuna cu partenerul său, actorul George Burcea, să oficieze căsătoria odată cu botezul micuței Maria Clara, la mijlocul lunii septembrie, în cea mai elegantă sala de bal a capitalei, Le Chateau. Desi Andreea și George au avut parte de o ceremonie ca-n filme pe tărâmuri americane, lângă Los Angeles, în 2017, cuplul a hotărât să-și organizeze în mod oficial nunta odată cu botezul fiicei lor, anul acesta, pentru a putea împartăși emoția și bucuria cu toti prietenii si familiile acestora.

În spiritul celui mai recent videoclip al artistei, “Paradis”, nunta cuplului va avea aceeași temă, în deplină armonie cu stilul extrem de rafinat al locației alese. Paradis este unul dintre cele mai de succes show-uri din industria de entertainment din România, un concept care care, la Le Chateau se va desfășura natural, fructificând la maxim facilitațile locației.

Le Chateau este locul în care, în 2016, Andreea Bălan și George Burcea au primit trofeul “Cuplul anului”, in cadrul galei Antena Stars și totodată cel mai apreciat centru dedicat evenimentelor festive din capitală, aici organizandu-si nunta Adrian Mutu și Sandra, în urmă cu doi ani.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: