Marţi seara (3 martie), la „Nunţi de Poveste”, Denis Ştefan a făcut totul pentru nuntaşii săi de la Buşteni. A împărţit mâncarea invitaţilor, alături de chelneri, a jucat până în zori, a negociat la furatul miresei, dar şi-a arătat şi talente ascunse până acum.


Prezentatorul emisiunii i-a dat o pauză lăutarului invitat să cânte la pregătirile de nuntă de la „Nunţi de Poveste” şi i-a luat acestuia acordeonul din braţe.

Denis Ştefan cântă la acordeon, la „Nunţi de Poveste”

„Dă-mi şi mie să cânt”, i-a spus Denis lui Nea Georgică, lăutarul. „Cânt eu şi mănânci dumneata”.

Astfel, Denis s-a văzut în mijlocul nuntaşilor cu acordeonul la piept şi a început să cânte aşa cum s-a priceput, cu mult suflet: „Când se lasă seara peste Bucureşti”. Mai mult, Denis i-a dedicat piesa Nicoletei Luciu, rivala sa de la „Nunţi de Poveste”.

denis_stefan_credit_foto_florin_costache.jpg

nunti de poveste denis stefan
Proiectul "Nunţi de Poveste", demarat chiar de Dragobete, îl provoacă pe Denis Ştefan să joace până în zori
Foto: Prima TV

 

Nu pierdeţi „Nunţi de Poveste” în fiecare marţi, de la 20.30, doar la Prima TV!

La „Nunţi de Poveste”, Nicoleta Luciu şi Denis Ştefan sunt rivali

În fiecare ediţie a emisiunii „Nunţi de Poveste”, două nunţi, prezentate de Nicoleta Luciu şi Denis Ştefan, concurează pentru premiul cel mare: un sejur de vis într-o locaţie de cinci stele, all-inclusive. Ioana Maria Moldovan, Dan Finţescu şi alte două vedete invitate special în juriul emisiunii comentează fiecare detaliu al evenimentelor şi dau note. Câştigătorii fiecărei ediţii vor fi însă aleşi chiar de către telespectatori. Ei vor putea vota nunta preferată în timpul difuzării emisiunii, prin SMS.

 
 
Loading...