Marţi (3 martie), la „Nunţi de Poveste”, Nicoleta Luciu suceşte minţile tuturor bărbaţilor, iar pe mire îl seduce iremediabil. În plus, bruneta face concurenţă serioasă dansatoarelor de cabaret. Toate se întâmplă în timp ce Denis Ştefan primeşte, din partea unui magician, o asistentă cel puţin neobişnuită.


În cea de-a doua ediţie a emisiunii „Nunţi de Poveste”, Nicoleta Luciu petrece la Satu Mare, unde face competiţie serioasă dansatoarelor profesioniste. Nicoleta nu se lasă mai prejos şi îi înnebuneşte pe nuntaşi cu mişcări seducătoare.

Vedeţi imaginile cu sexoasa Nicoleta Luciu, la „Nunţi de Poveste”!

 

Până şi starostele antamat să vestească cele mai importante momente ale nunţii rămâne fără cuvinte şi uită poezia, atunci când Nicoleta îşi scoate la înaintare pieptul. Însă vedeta Prima TV de la „Nunţi de Poveste” nu pierde nicio clipă din vedere premiul ediţiei şi, vrând să-şi vadă mirii câştigători, are grijă ca totul să fie perfect la nunta pe care o reprezintă. Ea gustă din bucate, testează vinul şi chiar o machiază pe soacra mare.

Denis Ştefan are dublu rol la „Nunţi de Poveste”

denis_stefan_credit_foto_florin_costache.jpg

nunti de poveste denis stefan
Proiectul "Nunţi de Poveste", demarat chiar de Dragobete, îl provoacă pe Denis Ştefan să joace până în zori
Foto: Prima TV

 

Între timp, la „Nunţi de Poveste”, Denis Ştefan joacă până în zori la Buşteni, unde e martorul unui dublu eveniment. Mirii săi fac şi botezul fetiţei lor, în acelaşi timp,. De aceea emoţiile sunt cu atât mai mari, iar Denis, care e tată de fetiţă, în viaţa reală, are grijă de cea mică, în timp ce mireasa se pregăteşte.

Prezentatorul îşi ia rolul în serios şi se implică în toate momentele importante, participă la tradiţiile locale, precum „strigatul brazilor” şi chiar cântă la acordeon pentru nuntaşi, în timpul pregătirilor. La nuntă el are, însă, parte de o surpriză de proporţii din partea unui magician, care într-un număr de iluzionism, îi face rost de o asistentă. „O iau în braţe, dar mi-e frică de ea”, spune Denis despre noua sa parteneră, o gâscă albă, la „Nunţi de Poveste”.

 

Ioana Maria Moldovan, Dan Finţescu, Horia Vîrlan şi Niculina Stoican sunt şi, în această seară, cu ochii pe Denis şi Nicoleta şi comentează savuros fiecare detaliu al evenimentelor. Însă câştigătorii premiului pus la bătaie în emisiune, un sejur de vis într-o locaţie de cinci stele, all-inclusive, vor fi hotărâţi chiar de telespectatori. Urmăriţi ediţia din această seară a emisiunii „Nunţi de Poveste” şi alegeţi nunta preferată prin SMS, la numărul de telefon 1444, afişat pe ecran în timpul difuzării. Multe emoţii şi surprize vă aşteaptă astăzi, doar la Prima TV, la „Nunţi de Poveste”.

Totul despre „Nunţi de Poveste”

În fiecare ediţie a emisiunii „Nunţi de Poveste”, două nunţi, prezentate de Nicoleta Luciu şi Denis Ştefan, concurează pentru premiul cel mare: un sejur de vis într-o locaţie de cinci stele, all-inclusive. Ioana Maria Moldovan, Dan Finţescu şi alte două vedete invitate special în juriul emisiunii comentează fiecare detaliu al evenimentelor şi dau note. Câştigătorii fiecărei ediţii vor fi însă aleşi chiar de către telespectatori. Ei vor putea vota nunta preferată în timpul difuzarii emisiunii, prin SMS. Emisiunea este difuzată în fiecare marţi, de la 20.30, la Prima TV

 
 
Loading...