Surpriză în lumea filmului! Frumuşica Ioana Picoş, actriţa pe care o ştiţi din “La Bloc”, “Iubire şi onoare”, “Narcisa: Iubiri nelegiuite”, a devenit mămică. Însă nu are un prunc, ci doi!


În urmă cu aproximativ o lună, actriţa Ioana Picoş (31 de ani) a devenit mamă pentru prima oară, iar fericitul eveniment s-a petrecut chiar în perioada în care a aniversat trei ani de căsnicie cu alesul ei. Actriţa a născut gemeni, doi băieţei superbi, pe care îi va boteza Ioan şi Sava. Ioana Picoş, pe care o ştiţiţi din seriale precum “La Bloc”, “Iubire şi onoare” şi “Narcisa: Iubiri nelegiuite” a publicat pe Instagram un mesaj şi o fotografie cu toată familia.

new_picture_4.jpg

Ioana Picos, mama de gemeni, telenovele, familie, La Bloc, Iubire şi onoare, Narcisa: Iubiri nelegiuite
Ioana Picoş şi soţul ei, alături de gemenii Sava şi Ioan
foto: danielgritu_photography

"Sufletul se vindecă atunci când ești în preajma copiilor (Feodor Dostoievski). Mulțumim, Doamne, pentru cele două daruri pe care le-ai trimis în viețile noastre; ajută-ne să fim vrednici de ei. Noi, Ioan și Sava”, a scris Ioana pe Instagram. Vedeta îşi dorea enorm o familie şi iată că acest lucru s-a întâmplat când se aştepta mai puţin. În 2014, la începutul primăverii, l-a cunoscut pe Mihai Făgădaru și peste numai trei săptămâni a acceptat să-i fie soție.

img_9653_resized.jpg

Ioana Picos, mama de gemeni, telenovele, familie, La Bloc, Iubire şi onoare, Narcisa: Iubiri nelegiuite
Ioana Picoş, în "Iubire şi onoare"

„La 1 martie ne-am cunoscut și după trei săptămâni m-a cerut, când eram în Biserica Sf. Nicolae din Cartierul Militari, acolo unde ne-am și căsătorit, în fața moaștelor Sf. Nicolae”, a mărturisit, pentru Click!, Ioana Picoș. Cei doi s-au căsătorit civil la 18 septembrie 2014, iar nunta religioasă au făcut-o trei zile mai târziu, la 21 septembrie. Rugată să-l prezinte pe soțul ei, Ioana spune: „Mihai a fost cadru medical 13 ani, dar acum are propria afacere, un ONG care se cheamă Sfinții Arhangheli și care se ocupă cu îngrijiri medicale la domiciliu, care sunt gratuite pentru pacienți”.

 
 
Loading...