Televiziunea Română și-a lansat grilă de toamnă mai târziu decât celelalte posture, prezentând câteva programe inedite atât pe TVR1, cât și pe TVR 2. Click! a aflat că postul naţional mai pregătește o emisiune specială de divertisment, cu o prezentatoare cunoscută, care a mai avut câteva producții de succes.


TVR1 se pregătește să mai lanseze o emisiune de divertisment, care se va numi “Provocarea starurilor”, iar prezentatoare va fi nimeni alta decât Andreea Bănică (40 de ani). Solista a acceptat propunerea venită din partea TVR 1 de a prezenta nouă emisiune, în care mai multe vedete trec prin mai multe provocări. Vedete și tineri aflați la început de carieră vor veni în studioul de televiziune construit special pentru această producție și vor face show.

Andreea Bănicăși-a anunțat fanii că din toamnă are un nou proiect la tv
foto: Facebook

Solistă, fostă membră a trupelor “Exotic” și Blondy’, Andreea nu este străină de emisiunile de televiziune, pentru că în urmă cu 14 ani, în 2004, a prezentat “Folclorul contraatacă” la Antena 1, alături de Ionuț Dolănescu, iar anul trecut a înlocuit-o pe Ilinca Vandici la cârma emisiunii “Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, cât vedeta a fost însărcinată și a născut. “Andreea Bănică a fost solicitată pentru un nou show de televizune de cei de la televiziunea publică și a acceptat. Filmările vor începe în curând și s-a stabilit un număr de emisiuni pînă la finalul anului. Vedeta a negociat pentru acest proiect și a a aceptat, într-un final, noul proiect de televiziune”, ne-au povestit surse din interiorul TVR. În curând vor începe atât filmările, cât şi difuzarea producţiei. 

loading...
Loading...