Cântăreața de muzică populară, Elena Epure, a încetat din viață vineri seara, 1 septembrie, după ce a pierdut controlul volanului mașinii pe care o conducea și a intrat într-un cap de pod. Artista urma să cânte la o nuntă.


Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, Andrei Lazăr, a declarat pentru corespondentul Mediafax, că accidentul s-a produs pe DE 79, în comuna gorjeană Bălteni. Î

Se pare că femeia ar fi pierdut controlul volanului din cauza vitezei și a lipsei de experiență (obținuse permisul de conducere la începutul acestui an) și a intrat într-un cap de pod după ce nu a mai reușit să se reîncadreze pe banda de mers atunci când a depășit o coloană de mașini. Impactul a fost atât de violent, încât cântăreața a murit pe loc. Pompierii au intervenit pentru a o scoate pe femeie dintre fiarele mașinii, dar artista era deja decedată, informează Tvsud.ro.

elena_epure.jpg

elena epure
Elena Epure mergea să cânte la o nuntă
Foto: captură foto/Youtube

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj a declarat pentru Mediafax că artista avea 37 de ani (mai multe surse de presă precizează că Elena Epure ar fi avut 33 de ani): "O femeie de 37 de ani, din comuna Bolboşi, în timp ce se deplasa cu un autoturism, pe Drumul European 79, Bâlteni, a efectuat manevra de depăşire a mai multor autoturisme care se deplasau în aceeaşi direcţie şi, din cauza vitezei, a pierdut controlul direcţiei, a intrat în coliziune cu un cap de pod şi s-a răsturnat în şanţ. În urma incidentului, femeia a decedat. Era singură în maşină. Echipele de intervenţie sosite la faţa locului au constatat decesul, femeia rămăsese încarcerată. S-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă".

 
 
Loading...