Se pare că sezonul doi al competiției sportive Exatlon este mult mai dificil decât primul! O nouă concurentă a decis să abandoneze concursul, nemaifăcând față provocărilor din Republica Dominicană. Este vorba despre Diana Senteș, fosta iubită a lui Dani Oțil. În cadrul emisiunii de miercuri seară, 10 octombrie, Cosmin Cernat, moderatorul show-ului de televiziune, a explicat care sunt motivele pentru care


În cadrul emisiunii de miercuri seară, 10 octombrie, Cosmin Cernat, moderatorul show-ului de televiziune, a explicat care sunt motivele pentru care Diana Senteș a luat această decizie neașteptată, având în vedere că a intrat în competiția sportivă destul de recent, alăturându-se Războinicilor atunci când emisiunea era deja în desfășurare de ceva vreme. 

Diana Senteș a abandonat competiția Exatlon
Foto Facebook

Motivul pentru care Diana Senteș a părăsit Exatlon 

„Diana Senteş a plecat acasă în România. A încercat, însă nu a reuşit să se adapteze la Exatlon”, a anunțat Cosmin Cernat. „Din păcate, Diana nu a reuşit să se adapteze, e mai sensibilă. Condiţiile de aici au fost mult prea grele pentru ea. Ne pare rău că a plecat, însă cei mai buni să rămână. Îi urăm numai bine, în ceea ce vrea ea să facă în continuare”, a comentat incidentul și Alin, unul dintre colegii Dianei Senteș din echipa Războinicilor.

Cântărețul What's UP a abandonat primul concursul
Foto: Kanal D

Și What's UP a abandonat competiția Exatlon

Diana Senteș, în vârstă de 28 de ani, este instructor de aerobic și pilates și una dintre fostele iubite ale lui Dani Oțil. Aceasta a anunțat la intrarea în competiție că și-a dorit foarte mult să participe la Exatlon, însă se pare că nu s-a putut acomoda cu condițiile dure ale concursului sportiv. Diana nu este prima concurentă care a decis să abandoneze competiția, cântărețul What's UP fiind primul care a făcut acest gest. De asemenea, o altă colegă de-a Dianei Senteș, din echipa Războinicilor, Ana Simia Țăran, a refuzat să mai participe la o probă sportivă, din cauza unei dureri de umăr, fiind astfel, descalificată și emininată. Totuși, colegii săi susțin că a făcut acest lucru în mod intenționat, deoarece ea nu mai suporta tensiunile iscate în echipa lor, din ultima perioadă. 

În ultima perioadă au existat divergențe în echipa Războinicilor
Foto Facebook

Diana Senteș, ceartă cu colegii la Exatlon

Prezența Dianei Senteș în competiția sportivă a devenit rapid una controversată, după ce aceasta a avut o dispută cu colegul ei de echipă, Doru Meseșan. Totul a început în momentul în care Diana a anunțat că se simte deranjată de mersul prea des la baie al lui Doru. După ce l-a atenționat de câteva ori și a văzut că nu se schimbă nimic, Diana s-a gândit să-i facă o „glumă” lui Doru și i-a „furat” salteaua pe care acesta dormea și a ascuns-o ulterior, el fiind nevoit să doarmă pe jos în acea seară. Acest gest al Dianei a stârnit reacții din partea colegilor săi, din partea foștilor concurenți, precum Giani Kiriță, și, bineînțeles, din partea lui Doru, care a fost extrem de deranjat de incident. 

 

 

loading...
Loading...