A fost una din cele mai îndrăgite concurente de la „Chefi la cuțite”, dar are o poveste de de viață cutremurătoare. Luminița Borceanu a concurat în echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, în sezonul 7, și a făcut, în premieră, dezvăluiri șocante din viața sa. Femeia a mărturisit că a vrut să-și pună capăt zilelor de cinci ori până acum.


Luminița Borceanu a avut, încă din copilărie, o viață marcată de greutăți și lipsuri materiale. Mai târziu, ea a trecut printr-o depresie cruntă, atunci când a realizat că nu are cu ce să-și crească cei trei copii. ”A început când am realizat că am trei suflete de crescut. Mi-a fost teamă că nu o să am ce să le ofer. Nu voiam să treacă și ei prin ce am trecut eu, nu voiam să ducă lipsă de nimic, să fie priviți cu alți ochi de alți copii. Nu voiam să mai trăiesc. Mă gândeam că dacă eu nu mai exist, ei o să fie bine. Nu puteam să mă gândesc la altceva și plângeam din orice, stăteam mai mult tristă. Eram mereu retrasă, nu vedeam scăpare”, a declarat Luminița Borceanu, la emisiunea ”Showbiz Report”, de la Antena Stars. De teamă că nu le va putea oferi copiilor ei un trai decent, aceasta a decis, la un moment dat, să-și încheie socotelile cu viața. A încercat de cinci ori să-și ia viața!

„Fratele meu m-a salvat!”

”Am încercat să renunț la viață. Fratele meu m-a găsit, a anunțat-o pe mama, a chemat salvarea. M-a găsit inconștientă. Am ajuns la spital. Nu era prima oară când încercam, era a cincea oară și am ajuns la spital, mi s-au făcut spălături. Au vrut să mă interneze la un spital care au grijă de cazuri ca ale mele, însă mama mea a semnat că va merge ea cu mine la un psihiatru și asta am și făcut. Am mers la psihiatru și am făcut tratament, dar mă adormea și nu mai știam de cei mici”, a mai adăugat fosta concurentă de la „Chefi la cuțite”.

luminita_borceanu_sot.jpg

Luminița Borceanu s-a căsătorit anul trecut, pe pandemie
foto: arhivă personală

Nuntă pe pandemie

Luminița Borceanu este fosta elevă a lui chef Cătălin Scărlătescu și creatoarea ineditului preparat „sushi burger”. Anul trecut, pe pandemie Luminița și-a refăcut viața și s-a căsătorit din nou. „După dezamăgirile pe care amândoi le-am avut, sufletele noastre s-au întâlnit pentru a ne vindeca unul pe altul. La multi ani nouă dragul meu soț, fericirea să fie cu noi în fiecare ceas. De azi port numele tău. Domnul sa fie cu noi”, a fost mesajul Luminiței, de la cununia civilă, desfășurată pe pandemie.

 
 
Loading...