Prezentatoarea Iuliana Tudor (40 de ani) le dă o veste bună fanilor emisiunii care a consacrat-o. Iată ce se va întâmpla cu ”O dată-n viață”, după ce TVR a decis scoaterea show-ului din grila de programe.


Iuliana Tudor revine după mai multe luni în care fanii au regretat dispariția show-ului ”O dată-n viață”, de la TVR 1.

„Emisiunea «O dată-n viață» nu dispare total de pe micile ecrane. Televiziunea Română a ales să  păstreze acest brand pentru ediții speciale și pentru întâlniri în momente de sărbătoare. Dincolo de asta, rămâne proiectul meu de suflet, copilul pe care l-am crescut alături de echipa noastră și dacă am reușit să-l pune pe picioare timp de 10 ani, înseamnă că am avut o rețetă originală”, a declarat vedeta într-un interviu pentru revista Unica.

Iuliana Tudor pregătește însă o nouă emisiune de talente. ”Noul format pe care-l propunem din toamnă telespectatorilor este dorința noastră de a asigura continuitate în materie de artiști, voci foarte bune. Căutăm un artist popular care să reușească să ridice în picioare publicul cu vocile lor, să binedispună, dar și să promoveze elementele culturale ale zonei pe care o reprezintă”, a detaliat Iuliana pentru sursa citată.

Vedeta își dedică foarte mult timp fiului ei în vârstă de șase ani. „În șase ani am descoperit multe la copilul meu. Am redescoperit răbdarea, joaca, am învățat să ascult mai mult și am învățat o grămadă de jocuri și cântecele. Fiecare zi e amuzantă alături de baiețelul meu.”

 

 

 
 
Loading...