O nouă vedetă, Dima Trofin, își pregătește bagajul pentru a se muta la "Ferma Vedetelor", de la Pro TV, pentru o experiență unică, sută la sută românească.


Actorul cânăreţ din “Pariu cu viaţa” şi LaLa Band  se alătură echipei formată până în acest moment din Ștefan Stan, Vica Blochina, Oana Radu și Augustin Viziru, și este gata să facă față noilor provocări, să experimenteze viața în condițiile de trai de acum 100 de ani.

Dima Trofim va fi unul dintre cei 12 concurenți de la Ferma Vedetelor

dima trofin vedeta ferma vedetelor
Dima Trofim va fi unul dintre cei 12 concurenți de la Ferma Vedetelor
FOTO: Arhiva personală

Mai mult de atât, Dima Trofin va fi din nou în preajma Iuliei Vântur, la reality show ul de la Pro TV  ''Ferma vedetelor''. Cei doi au colaborat și la videoclipul piesei solistei ''Cerşesc iubire'', unde Iulia Vântur a deținut rolul principal, scrie șuete.ro.

Cei 12 fermieri vor fi inițiați în tainele agriculturii și traiului la țară de către Mentorul Fermei, un om cu experiență, care și-a petrecut întreaga viață trăind din roadele pământului, îngrijind animale domestice, care sunt și o importantă sursă de hrană. Mentorul va da sarcini săptămânale, pe care ei trebuie să le ducă la bun sfârșit. Îndeplinirea cu succes a sarcinilor aduce cu sine avantaje pentru concurenți.

Probele diverse, situațiile limită, provocările, intriga, stresul și lipsa hranei cu care vor trebui să se confrunte cele 12 vedete vor fi doar câteva dintre elementele cheie ale show-ului. Cum vor face față și cum vor reacționa în situații extreme, rămâne de văzut la Ferma Vedetelor, din martie la PRO TV.

 

 

 

 

 

Loading...