Ceea ce trebuia să fie un cadou de la Andreea Bănică pentru fani s-a transformat într-o ghicitoare cu răspunsuri cu variante de răspuns mai puțin măgulitoare pentru solistă. Andreea a făcut publică o sesiune foto de sărbători, însă prietenii ei virtuali nu prea au apreciat. Unii i-au spus vedetei că a început să semene cu Bianca Drăgușanu.


Andreea Bănică (40 de ani) a făcut o ședință foto specială pentru sărbători, într-o rochie bordo mulată, cu detalii prețioase la mâneci. Solista a ales un machiaj sofisticat, în ton cu ținuta, dar care a schimbat-o destul de mult. La asta s-au adăugat editările foto obișnuite în cazul ședințelor foto, iar rezultatul final i-a făcut pe fani s-o compare ba cu Bianca Drăgușanu, ba cu Lora, ba cu Loredana Chivu, ba cu o păpușă Barbie.

andreea-banica-ochi.jpg

andreea banica intr-o rochie bordo
Andreea Bănică a făcut o ședință foto specială pentru sărbătorile de iarnă
foto: arhivă personală/Instagram

 

Dincolo de comparațiile mai puțin măgulitoare pentru Andreea, cel mai mare reproș al prietenilor virtuali ai cântăreței este că imaginile sunt mult prea editate. ”Mult prea photoshopată! Se vede că e mult lucrată poza! E o diferență prea mare între cum ești tu în realitate și ce vrei să arăți în poza asta”, i-a scris o admiratoare.

”Wow! Parcă nu e Andreea pe care am văzut-o acum câteva luni bune”, a adăugat altcineva.

Cei mai mulți însă s-au întrecut în comparații. ”Semeni cu Bianca Drăgușanu în poza asta”, a comantat cineva. ”Pe vremea când Bianca nu era 100% plastic”, a completat altcineva.

”Nu pot să cred. Ești superbă. Multe am dori ca la vârsta ta să arătăm ca tine. Dar machiajul tău te face să arăți cam mult ca Lora. Asta e parerea mea, pentru că eu asta văd”, ” Wow, semeni tot mai bine cu Loredana Chivu”, au mai comentat fanii.

 

Citește și:

Andreea Bănică, ai grijă să nu ajungi ca «femeia-pisică»!

Motivul pentru care Andreea Bănică nu își mai dorește copii: «Mi-ar plăcea să înțeleagă toată lumea»

Loading...