Vedete cunoscute din showbiz, Antonia, Valentina Pelinel, Simona Pătruleasa, Octavia Geamănu, Patrizia Paglieri, Adina Halas, Albertina Ionescu, au participat zilele trecute la inagurarea unei clinici de sănătate și înfrumusețare. Pentru că evenimentul a fost fizic, nu online, după mult timp, unele invitate abia au așteptat să își etaleze ținutele.


Antonia (31 de ani), Valentina Pelinel (39 de ani) și Simona Pătruleasa (45 de ani) au vârste diferite, stiluri diferite și siluete diferite. Pentru un eveniment monden post-izolare, toate trei au ales însă să meargă la sigur, purtând clasica pereche de jeanși. Dar iată cum au completat ținuta și ce model de blugi au ales fiecare.

valentina-pelinel-noul-silhouette-unirii-1.jpg

Valentina Pelinel
foto: Silhouette

Valentinei i-a stat foarte bine cu jeanșii stretch, pentru că are picioare subțiri și lungi, iar bluza roșie și pantofii nude au fost o alegere fericită. Antoniei îi stă bine și cu un sac, așa se zice prin târg, iar asta nu doar pentru că este frumoasă, ci și pentru că are atitudine și nu încearcă să pară altfel decât este.

simona-patruleasa-noul-silhouette-unirii.jpg

Simona Pătruleasa
foto: Silhouette

Jeanșii foarte evazați, oversized, purtați cu pantofi sport și tricou simplu, alb, au fost creați parcă pentru ea. Îmbrăcată așa, solista pare o puștoaică și parcă uităm că are acasă 3 copii. Simona Pătruleasa, știrista de la Kanal D, a ales o combinație mereu câștigătoare: boyfriend jeans, tocuri înalte și cămașă albă.

 • Adina Halas
  foto: Silhouette
 • Albertina Ionescu
  foto: Silhouette
 • Antonia
  foto: Silhouette
 • Octavia Geamănu
  foto: Silhouette
 • Patrizia Paglieri
  foto: Silhouette
 • Simona Pătruleasa
  foto: Silhouette
 • Valentina Pelinel
  foto: Silhouette
1/7
De la eveniment nu au lipsit însă nici rochițele. Octavia Geamănu a fost ca o sirenă în rochia neagră, mulată, Adina Halas a înveselit peisajul cu un imprimeu floral, iar chef Patrizia Paglieri a început să renunțe din ce în ce mai des în ultima vreme la obsesia ei de a purta doar haine negre. Albertina Ionescu s-a îmbrăcat cu o salopetă vaporoasă și s-a încălțat cu sandale roșii.

Eveniment post-izolare, maxim 3 invitați pe oră

Pentru a respecta regulile de distanțare socială, evenimentul s-a derulat pe parcursul întregii zile, având câte maximum trei invitați pe oră. Aceștia au purtat măști și halate de protecție, au avut la dispoziție dezinfectant de mâini, li s-a luat temperatura la intrare. Singurele momente în care nu au purtat măștile au fost acelea în care li s-au făcut fotografii și au oferit interviuri, atunci având grijă ca distanța între persoane să fie regulamentară.

Citește și:

FOTO A fost stare de urgență și în modă. Vedetele au purtat doar trening, adidași și blugi. Poze reale, de pe stradă

EXCLUSIV Perfecte în reviste şi la tv, banale pe stradă! Andreea Marin, în şlapi, Elena Băsescu, în trening!

 
 
Loading...