Drumul ei în showbiz a început ca solistă, însă iată că acum a devenit una dintre cele mai bine cotate vedete de televiziune. Mirela Boureanu Vaida, pe care o vedeţi la Antena 1, prezentând emisiunea „Totul pentru dragoste”, nu a lăsat însă muzica deoparte, iar acum lucrează la un proiect premium: musical-ul “Mamma Mia”. Puțini și-o mai amintesc în videoclipurile de acum 14 ani, când cânta în trupele “Ho-ra” sau „Dor”.


Angajată a Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” din Bucureşti din 2007, Mirela Vaida ne-a obişnuit să o urmărim mai mult pe micul ecran decât în spectacole. Asta pentru că activitatea ei de solistă-actriţă a fost dublată în permanenţă de cea de prezentatoare TV. Călătoria ei în redacţiile de televiziune a început în 2004, la Naţional TV, unde a fost reporter-prezentator la “7-12 Național”, la rubricile “Startiști”, “Casa ta”, “Paranormal”. Apoi, până în 2006, a fost prezentatoare la Favorit TV. Adevărata explozie de audiență a avut-o odată cu emisiunea “Mireasă pentru fiul meu”, pe care a prezentat-o la Antena 1 din 2011, până în 2016, când a născut și a intrat în concediu de maternitate, fiind înlocuită de Paula Chirilă. Emisiunea a fost scoasă din grilă în 2017, iar Mirela a fost relocată la un alt proiect, „Totul pentru dragoste” (Antena 1), care se difuzează de luni până vineri, de la 14.00.

Mirela Vaida, Mireasa pentru fiul meu, Antena 1, Ho-Ra, Dor, Mamma Mia, cum arata Mirela Vaida in tinerete
Mirela Vaida repetă de zor alături de Loredana Groza
foto: arhivă personală

Tocmai de aceea, pentru că a fost non stop la TV, lumea o știe mai puțin pe Mirela în calitate de solistă. Acum se pregătește de zor pentru musical-ul “Mamma Mia”, care va avea premiera pe 24 mai, la Sala Palatului, și unde o interpretează pe Donna, rol care e jucat și de Loredana Groza, căci numărul mare de reprezentații care vor avea loc în România, peste 200, necesită mai multe vedete pe același rol. „Musical-ul  «Mamma Mia» este cea mai frumoasă veste și cel mai frumos proiect în care mă puteam angaja! Este, pentru mine, nu numai cel mai popular spectacol de acest gen, pe cea mai ascultată muzică, a trupei ABBA, dar și un show amplu și complet”, declară Mirela Vaida. Ea este foarte încântată de personajul pe care îl va interpreta, pentru că acest rol, în această producție „mă aduce la viața de artist complex. Voi cânta, voi dansa, voi interpreta și voi face toate aceste lucruri alături de colegi extraordinari”, încheie artista.

Mirela Vaida, Mireasa pentru fiul meu, Antena 1, Ho-Ra, Dor, Mamma Mia, cum arata Mirela Vaida in tinerete
Așa arăta Mirela Vaida (stânga) în 2003, când cânta în trupa D’Or

Însă până aici, Mirela Vaida a experimentat tot felul de genuri muzicale, de la latino, etno, până la folclor. În 2003 a cântat în trupa Ho-Ra, înlocuind-o atunci pe Rocsana Marcu în formație, iar în 2004 a făcut furori și cu vocea, dar și cu trupul perfect, în trupa “D’or”. Decolteul generos și picioarele lungi erau numei bune de arătat în ținute sexy, bluzițe minuscule și fuste până sub fund.

 

loading...
Loading...